Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Baro Seçimi Sonuçlandı. İşte Yönetim Kurulu

NEVŞEHİR 08.10.2016 - 19:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Baro Seçimi Sonuçlandı. İşte Yönetim Kurulu

Nevşehir Barosu Başkanlığı'na yeniden Mustafa Necmi Öncül seçildi. Yeniden Baro Başkanı olan Öncül, tek aday olarak seçimlere girdi.
Nevşehir Barosu Başkanlığı'na yeniden Mustafa Necmi Öncül seçildi. Yeniden Baro Başkanı olan Öncül, tek aday olarak seçimlere girdi.     Nevşehir Barosu Genel Kurulu 08.10.2016 Cumartesi Günü Nevşehir Adalet Sarayı Şehit Savcı Selim Kiraz konferans salonunda yapıldı.   Nevşehir Baro Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri listesi aşağıdaki gibi oluştu.     Nevşehir Barosu Yönetim Kurulu    Av.Mustafa Necmi ÖNCÜL  Baro Başkanı  Av. Murat BOZ  Av. Suat KARADUMAN  Av. Levent Barış KIZILÖZ  Av.Ayla AKBAŞ BAŞ  Av. Metin DEĞİRMENCİ  Av. Özer Hasan DURU  Av.Engin KARAKAYA  Av.Derya KESAL   Disiplin Kurulu Av.Adnan BİLGE Av.Bülent YUMUŞ Av.Fatih ÇİFTÇİ    Denetleme Kurulu Av.Yaşar BAHÇELİ Av.İbrahim KELEŞ Av.Şükrü ÇALIŞKAN    T.B.B Delegeleri Av. Ramazan KÜÇÜK  Av.Harun AÇIKGÖZ   
Nevşehir Barosu Başkanlığı'na yeniden Mustafa Necmi Öncül seçildi. Yeniden Baro Başkanı olan Öncül, tek aday olarak seçimlere girdi.

Nevşehir Barosu Başkanlığı'na yeniden Mustafa Necmi Öncül seçildi. Yeniden Baro Başkanı olan Öncül, tek aday olarak seçimlere girdi.

 

 

Nevşehir Barosu Genel Kurulu 08.10.2016 Cumartesi Günü Nevşehir Adalet Sarayı Şehit Savcı Selim Kiraz konferans salonunda yapıldı.

 

Nevşehir Baro Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri listesi aşağıdaki gibi oluştu.

 

 

Nevşehir Barosu Yönetim Kurulu

 

 Av.Mustafa Necmi ÖNCÜL  Baro Başkanı

 Av. Murat BOZ

 Av. Suat KARADUMAN

 Av. Levent Barış KIZILÖZ

 Av.Ayla AKBAŞ BAŞ

 Av. Metin DEĞİRMENCİ

 Av. Özer Hasan DURU

 Av.Engin KARAKAYA

 Av.Derya KESAL

 

Disiplin Kurulu

Av.Adnan BİLGE

Av.Bülent YUMUŞ

Av.Fatih ÇİFTÇİ 

 

Denetleme Kurulu

Av.Yaşar BAHÇELİ

Av.İbrahim KELEŞ

Av.Şükrü ÇALIŞKAN 

 

T.B.B Delegeleri

Av. Ramazan KÜÇÜK

 Av.Harun AÇIKGÖZ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.