Sitenin sağında bir giydirme reklam

Saadet Partisinde Kamalak Gidiyor, O Geliyor

SİYASET 07.10.2016 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Saadet Partisinde Kamalak Gidiyor, O Geliyor

Saadet Partisinde Kamalak gidiyor, Karamollaoğlu geliyor.
Saadet Partisinde Kamalak gidiyor, Karamollaoğlu geliyor.     Önümüzdeki aylarda yapacağı büyük kongrenin hazırlıklarına başlayan Saadet Partisi’nde Mustafa Kamalak’ın aday olmayacağı ve Temel Karamollaoğlu'nun tek aday olarak seçime gireceği öğrenildi.       Saadet Partisi'nde yapılacak büyük kongrede Temel Karamollaoğlu'nun tek aday gösterileceği öğrenildi. Karamollaoğlu Refah Partisi'nden Sivas belediye başkanlığı yapmış ve daha sonra 21. dönem Sivas milletvekili olmuştu.  
Saadet Partisinde Kamalak gidiyor, Karamollaoğlu geliyor.

Saadet Partisinde Kamalak gidiyor, Karamollaoğlu geliyor.

 

 

Önümüzdeki aylarda yapacağı büyük kongrenin hazırlıklarına başlayan Saadet Partisi’nde Mustafa Kamalak’ın aday olmayacağı ve Temel Karamollaoğlu'nun tek aday olarak seçime gireceği öğrenildi.

 

 

 

Saadet Partisi'nde yapılacak büyük kongrede Temel Karamollaoğlu'nun tek aday gösterileceği öğrenildi. Karamollaoğlu Refah Partisi'nden Sivas belediye başkanlığı yapmış ve daha sonra 21. dönem Sivas milletvekili olmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.