Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

OHAL Süresi Uzatılacak Mı ?

GÜNCEL 22.09.2016 - 21:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

OHAL Süresi Uzatılacak Mı ?

15 Temmuz sonrası FETÖ Operasyonları konuşulurken 3 Aylık OHAL'in uzayıp uzamayacağı merak ediliyor.
15 Temmuz sonrası FETÖ Operasyonları konuşulurken 3 Aylık OHAL'in uzayıp uzamayacağı merak ediliyor.       Başbakan Binali Yıldırım-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde er ve erbaşların tahliyesinin görüşüldüğü öğrenildi. Görüşme sırasında Başbakan Binali Yıldırım’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na OHAL’in uzatılabileceği mesajını verdiği de bildirildi.         CHP kaynaklarına göre ise, Kılıçdaroğlu’nun “OHAL kesinlikle uzatılmamalı” dediğini belirtiliyor.        İmzasız ihbar mektuplarının işleme konulmamasına gerektiğini belirten  CHP lideri, “12 Eylülde böyle bir genel vardı. Benzer bir genelge 15 Temmuz için de hazırlanmalı” dedi.       Açığa alınanların mağduriyetlerinin bu yolla giderilebileceğini kaydeden Kılıçdaroğlu, akademisyenlerin durumunu da gündeme getirdi.     "OHAL SÜRESİ UZATILABİLİR" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , OHAL süresinin meclis kararıyla uzatılabileceğini de Amerika’dan açıklamıştı       Peki 3 aylık sonunda Ohal Uzayacak mı ?  MHP Lideri bu konuda ne düşünüyor ? İktidar partisine bu konuda destek verek mi ? Nevşehirli vatandaşlar OHAL süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. Tabi bunu zaman gösterecek 
15 Temmuz sonrası FETÖ Operasyonları konuşulurken 3 Aylık OHAL'in uzayıp uzamayacağı merak ediliyor.

15 Temmuz sonrası FETÖ Operasyonları konuşulurken 3 Aylık OHAL'in uzayıp uzamayacağı merak ediliyor.

 

 

 

Başbakan Binali Yıldırım-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde er ve erbaşların tahliyesinin görüşüldüğü öğrenildi. Görüşme sırasında Başbakan Binali Yıldırım’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na OHAL’in uzatılabileceği mesajını verdiği de bildirildi.

 

 

 

 

CHP kaynaklarına göre ise, Kılıçdaroğlu’nun “OHAL kesinlikle uzatılmamalı” dediğini belirtiliyor.   

 

 

İmzasız ihbar mektuplarının işleme konulmamasına gerektiğini belirten  CHP lideri, “12 Eylülde böyle bir genel vardı. Benzer bir genelge 15 Temmuz için de hazırlanmalı” dedi.

 

 

 

Açığa alınanların mağduriyetlerinin bu yolla giderilebileceğini kaydeden Kılıçdaroğlu, akademisyenlerin durumunu da gündeme getirdi.

 

 

"OHAL SÜRESİ UZATILABİLİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , OHAL süresinin meclis kararıyla uzatılabileceğini de Amerika’dan açıklamıştı

 

 

 

Peki 3 aylık sonunda Ohal Uzayacak mı ?  MHP Lideri bu konuda ne düşünüyor ? İktidar partisine bu konuda destek verek mi ? Nevşehirli vatandaşlar OHAL süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. Tabi bunu zaman gösterecek 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.