Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de En Güzel Mekan Ambiyans Cafe

NEVŞEHİR 22.09.2016 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de En Güzel Mekan Ambiyans Cafe

Yeme-içme deyince, Ambiyans Cafe havalı mekanıyla Kapadokya’nın vazgeçilmezlerinden!
Yeme-içme deyince, Ambiyans Cafe  havalı mekanıyla Kapadokya’nın vazgeçilmezlerinden!     Şıkır şıkır mekan sizi anında çembere alıyor, gün boyu menzilinden çıkarmıyor.       Yenilenen consepti ile Ambiyans Cafe Resteorant Uçhisar da hizmetinizde birbirinden leziz soğuk mezeleri ve yemekleri ile. Haftanın 3 günü canlı müzik keyfi ambiyansta…...       Cafe işletme sahibi Lale Haber yaptığı açıklamada ; Kaldığımız yerden Devam Ediyoruz... Bugün saat 20. 30 da Ambiyans cafe de buluşalım.  Zengin Menüsü Kaliteli Servisi ile Damak Zevkine Uygun Lezzetler Ve Meze Çeşitleri ile Canlı Müzik Eşliğinde Keyifli Bir Akşam Sizleri Bekliyoruz.     Lüks, Ferah, Eğlenceli ve Unutulmaz Anlarınız Ambiyans Cafe den Hayat Buluyor.     Gerek Görselliğiyle Gerek Müziğiyle Tüm Dostlarımızı Huzur Veren Otantik Bir Ortamda Sizleri Müziğin Ritmine Kapılmaya Davet Ediyoruz..   Adres. Tekeli Mah.Mezitoglu sokak No.20 Uçhisar    Sınırlı sayıda yerimiz kalmıştır lütfen gelmeden önce telefon açınız    Rezervasyon Tel. 0 530 125 47 51.  
Yeme-içme deyince, Ambiyans Cafe havalı mekanıyla Kapadokya’nın vazgeçilmezlerinden!

Yeme-içme deyince, Ambiyans Cafe  havalı mekanıyla Kapadokya’nın vazgeçilmezlerinden!

 

 

Şıkır şıkır mekan sizi anında çembere alıyor, gün boyu menzilinden çıkarmıyor.

 

 

 

Yenilenen consepti ile Ambiyans Cafe Resteorant Uçhisar da hizmetinizde birbirinden leziz soğuk mezeleri ve yemekleri ile. Haftanın 3 günü canlı müzik keyfi ambiyansta…...

 

 

 

Cafe işletme sahibi Lale Haber yaptığı açıklamada ; Kaldığımız yerden Devam Ediyoruz... Bugün saat 20. 30 da Ambiyans cafe de buluşalım.  Zengin Menüsü Kaliteli Servisi ile Damak Zevkine Uygun Lezzetler Ve Meze Çeşitleri ile Canlı Müzik Eşliğinde Keyifli Bir Akşam Sizleri Bekliyoruz.

 

 

Lüks, Ferah, Eğlenceli ve Unutulmaz Anlarınız Ambiyans Cafe den Hayat Buluyor.

 

 

Gerek Görselliğiyle Gerek Müziğiyle Tüm Dostlarımızı Huzur Veren Otantik Bir Ortamda Sizleri Müziğin Ritmine Kapılmaya Davet Ediyoruz..

 


Adres. Tekeli Mah.Mezitoglu sokak No.20 Uçhisar 

 


Sınırlı sayıda yerimiz kalmıştır lütfen gelmeden önce telefon açınız 

 


Rezervasyon Tel. 0 530 125 47 51.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.