Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurban Bayramda Hava Nasıl Olacak ?

NEVŞEHİR 10.09.2016 - 15:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kurban Bayramda Hava Nasıl Olacak ?

Bayramda hava nasıl olacak diye merak ediyorsanız işte cevabı...
Bayramda hava nasıl olacak diye merak ediyorsanız işte cevabı...     9 günlük bayram tatili başladı. Cuma akşamından itibaren tatil için yollara düşenler 9 gün boyunca dinlenecek. Bayramı ilimizde geçirecekler ‘Hava nasıl olacak?’ diye eminiz merak ediyordur.     Bayramın ilk günü yani 12 Eylül Pazartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. salı günü sıcaklık kısmen düşüyor ancak bulutlar dağılıyor, hava güneşli. Bayramın 3. gününden itibaren ise güneş yüzünü tamamen gösterecek. Sıcaklık çarşamba ve perşembe günü 25 derece olacak.     Meteoroloji'den alınan bilgiye göre yeni hafta başına kadar yağış yok. Ancak tatil dönüşü 19 Eylül Pazartesi günü sağanak yağış geliyor. Lale Haber olarak Bayram boyunca güzel bir hava sizi bekliyor. Şimdiden iyi tatiller.  
Bayramda hava nasıl olacak diye merak ediyorsanız işte cevabı...

Bayramda hava nasıl olacak diye merak ediyorsanız işte cevabı...

 

 

9 günlük bayram tatili başladı. Cuma akşamından itibaren tatil için yollara düşenler 9 gün boyunca dinlenecek. Bayramı ilimizde geçirecekler ‘Hava nasıl olacak?’ diye eminiz merak ediyordur.

 

 

Bayramın ilk günü yani 12 Eylül Pazartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. salı günü sıcaklık kısmen düşüyor ancak bulutlar dağılıyor, hava güneşli. Bayramın 3. gününden itibaren ise güneş yüzünü tamamen gösterecek. Sıcaklık çarşamba ve perşembe günü 25 derece olacak.

 

 

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre yeni hafta başına kadar yağış yok. Ancak tatil dönüşü 19 Eylül Pazartesi günü sağanak yağış geliyor. Lale Haber olarak Bayram boyunca güzel bir hava sizi bekliyor. Şimdiden iyi tatiller.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.