Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanından Çok Özel Kurban Bayramı Mesajı

EĞİTİM 09.09.2016 - 20:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanından Çok Özel Kurban Bayramı Mesajı

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı kurban derilerinin bağışı konusunda çağrıda bulundu.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı kurban derilerinin bağışı konusunda çağrıda bulundu.     Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, yaptığı açıklamada, Nevşehir Ülkü Ocakları olarak kurban bayramının ikinci günü 13.06.2016 Salı saat 14:00 – 16:00 bayramlaşma programımız olacaktır.  Bugünlerde ahlak, merhamet ve hoşgörü zalimlerin elinde kurban edilmiştir.     Hiç şüphe yok ki, milletçe sımsıkı kenetlenmeliyiz ve aramıza girme emeli taşıyan, kardeşliğimizi baltalama hedefi güden hiçbir kötü, fitne ve şer niyete müsamaha göstermemeliyiz. Bu kapsamda, Kurban Bayramı'nın bunun için çok önemli bir fırsat olduğunu bilmek ve görmek lazımdır.      Türk-İslam Dünyası'nın Mübarek Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum. Bayram'ın barışmaya, kaynaşmaya, dostluğa ve yüreklerin düğümünü çözmeye vesile olmasını, küslüklerin ve dargınlıklarını son bulmasını temenni ediyorum.   Ayrıca  Türk milletinin istikbalinin teminatı olan Ülkü Ocaklarımıza sahip çıkma noktasında milli ve manevi hasletlere sahip, şuurlu, şahsiyetli ve vakar sahibi ülkücü nesillerin varlığına sizler de katkıda bulunun.       Ülkü Ocakları olarak değerli ülküdaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz; Bu Kurban Bayramında kurban derilerinizi Ülkü Ocaklarına bağışlayınız. Bunu yapmakla çok önemli bir görevi yerine getireceğinizi unutmayınız” diye konuştu. 
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı kurban derilerinin bağışı konusunda çağrıda bulundu.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı kurban derilerinin bağışı konusunda çağrıda bulundu.

 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, yaptığı açıklamada, Nevşehir Ülkü Ocakları olarak kurban bayramının ikinci günü 13.06.2016 Salı saat 14:00 – 16:00 bayramlaşma programımız olacaktır.  Bugünlerde ahlak, merhamet ve hoşgörü zalimlerin elinde kurban edilmiştir.

 

 

Hiç şüphe yok ki, milletçe sımsıkı kenetlenmeliyiz ve aramıza girme emeli taşıyan, kardeşliğimizi baltalama hedefi güden hiçbir kötü, fitne ve şer niyete müsamaha göstermemeliyiz. Bu kapsamda, Kurban Bayramı'nın bunun için çok önemli bir fırsat olduğunu bilmek ve görmek lazımdır. 

 

 

Türk-İslam Dünyası'nın Mübarek Kurban Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum. Bayram'ın barışmaya, kaynaşmaya, dostluğa ve yüreklerin düğümünü çözmeye vesile olmasını, küslüklerin ve dargınlıklarını son bulmasını temenni ediyorum.

 

Ayrıca  Türk milletinin istikbalinin teminatı olan Ülkü Ocaklarımıza sahip çıkma noktasında milli ve manevi hasletlere sahip, şuurlu, şahsiyetli ve vakar sahibi ülkücü nesillerin varlığına sizler de katkıda bulunun.  

 

 

Ülkü Ocakları olarak değerli ülküdaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz; Bu Kurban Bayramında kurban derilerinizi Ülkü Ocaklarına bağışlayınız. Bunu yapmakla çok önemli bir görevi yerine getireceğinizi unutmayınız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.