Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hainler ve Şerefsizler Amaçlarına Ulaşamadı

ASAYİŞ 11.08.2016 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hainler ve Şerefsizler Amaçlarına Ulaşamadı

Türkiye'mizde, Üç-beş çapulcu amaçlarına ulaşamadı.
Türkiye'mizde, Üç-beş çapulcu amaçlarına ulaşamadı.     Millet bir kez daha kazandı. Girişimi duyan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağırısı ile Millet sokaklara döküldü, kendilerini tankların önüne attı.     Nevşehir ve ilçelerimizdeki vatandaşlarda kendilerine düşen görevi yaptılar ve Vatanlarına sahip çıktılar. Sokaklara çıkarak Milletin gücünü ortaya koydular.      Çapulcular bir bir tutuklanıyorlar. Bir avuç olan vatan hainleri amacına ulaşamadan etkisiz hale getirilmiştir. Tarih bunuda yazacak.     Lale Haber olarak diyoruz ki , Millet ve vatan haini olmak için, mutlaka kendi  vatandaşına silah doğrultarak, yada askeri sırları çalarak düşmana satmak icap etmez. Kendi milletinin düşmanlarına hayranlık beslemek, kendi kültür ve mazisini inkar etmek de hainliktir.   
Türkiye'mizde, Üç-beş çapulcu amaçlarına ulaşamadı.

Türkiye'mizde, Üç-beş çapulcu amaçlarına ulaşamadı.

 

 

Millet bir kez daha kazandı. Girişimi duyan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağırısı ile Millet sokaklara döküldü, kendilerini tankların önüne attı.

 

 

Nevşehir ve ilçelerimizdeki vatandaşlarda kendilerine düşen görevi yaptılar ve Vatanlarına sahip çıktılar. Sokaklara çıkarak Milletin gücünü ortaya koydular. 

 

 

Çapulcular bir bir tutuklanıyorlar. Bir avuç olan vatan hainleri amacına ulaşamadan etkisiz hale getirilmiştir. Tarih bunuda yazacak.

 

 

Lale Haber olarak diyoruz ki , Millet ve vatan haini olmak için, mutlaka kendi  vatandaşına silah doğrultarak, yada askeri sırları çalarak düşmana satmak icap etmez. Kendi milletinin düşmanlarına hayranlık beslemek, kendi kültür ve mazisini inkar etmek de hainliktir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.