Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Müftü Vekilinden Lale Habere Özel Açıklamalar

İLÇELER 01.08.2016 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Müftü Vekilinden Lale Habere Özel Açıklamalar

Lale Haber sitesi olarak halkımızın sesine kulak verip bazı sorular sormuştuk sorularımıza Yeni göreve getirilen ilçe müftü vekili Salih Açıkgöz bir basın açıklamasıyla cevap verdi.
Acıgöl İlçe müftüsünün Fetö terör örgütünden dolayı açığa alınmasından sonra Acıgöl kaymakamı Mustafa Çakır tarafından yerine ilçe vaizi Salih Açıkgöz’ün Vekil müftü olarak göreve başlamasıyla Acıgöl Halkının ilçe müftülüğüne kimin atandığını bilmediğini ve müftümüz kimdir diye sorması ve Lale Haber sitesi olarak halkımızın sesine kulak verip bazı sorular sormuştuk sorularımıza Yeni  göreve getirilen ilçe müftü vekili Salih Açıkgöz bir basın açıklamasıyla cevap verdi.   O SORULARA İLİŞKİN HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN     İşte Acıgöl ilçe müftü vekili Salih Açıkgöz’ün açıklaması; 15 Temmuz gecesinde birtakım şerefsiz vatan haini teröristler tarafından darbe teşebbüsünde bulunulmuş bu haltı yiyenlere öncelikle aziz milletimiz akabinde de devletimiz tarafından gereken cevap verilmiş ve verilmeye devam etmektedir. 3 yıldır ilçemizde görev yapan ilçe Müftüsü de bir takım iddialarla bu olaylar neticesinde görevinden uzaklaştırılmış olup hakkında idari ve adli soruşturmalar gerekli mercilerce yapılacaktır.     DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR. ilçe Müftüsünün görevden uzaklaştırılmasını müteakip Acıgöl Kaymakamlığınca müftü vekili olarak VEKALETEN görevlendirildiğim tarafıma tebliğ edilmiştir. Çarşamba gününden bu yana bu görevi yürütmekteyim. 3 Yıldır Acıgöl vaizi olarak merkez kasaba ve köylerimizdeki camilerimizde defaatlerce kez vaaz ve hutbe okuyan birisi hala tanınmamışsa bu tanıyamayanların vebalidir.     TOPLUMA ÇIKMA MESELESİ Darbeci şerefsiz teröristlerin hainliklerinden bu yana hemen her gün ya Acıgöl veya Nevşehir meydanlarında aziz milletimiz milletvekillerimiz ve idarecilerimizle birlikte FETÖ şerefsizine lanet okuyup demokrasimize ve devletimize ve devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a sahip çıkmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Hayatımın hiç bir anında bu şerefsizlerle uzaktan yakından ilgim alakam ve sempatim dahi olmadığı gibi olanlarla da bir bağım bulunmamaktadır ve olamaz.     FİTNE    ZAMANI Fitnenin kol gezdiği ve milletçe içinden geçtiğimiz kritik dönemlerde başta idareci ve yöneticilerimiz olmak üzere özellikle din görevlisi olan bizlerin daha dikkatli olması gerektiği, toplumu ayrıştırıcı tutum ve davranışlardan uzak olunması gerektiği kanaatindeyim. Şahsi ihtiraslar ve hesaplarla kimsenin töhmet altında bırakılmaması, iftira ve karalama kampanyalarından uzak durulması, nihayet her şeyi en iyi bilen ALLAH’IN adaletinin de akıldan çıkarılmaması gerektiği hassasiyetin de olmalıyız.   GÖREV KUTSALDIR. Her görev kutsaldır. Tarafıma tevdi edilen görevin hassasiyetinin ve öneminin gayet farkındayım ve bu görevi idari ve mülki amirlerim, ilçe ve İl idarecilerimiz ile koordineli bir şekilde yürüteceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak 15 Temmuzda meydana gelen menfur terör olaylarında canlarını bu vatan için seve seve feda eden tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Halkımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. Diye konuştu.  
Lale Haber sitesi olarak halkımızın sesine kulak verip bazı sorular sormuştuk sorularımıza Yeni göreve getirilen ilçe müftü vekili Salih Açıkgöz bir basın açıklamasıyla cevap verdi.

Acıgöl İlçe müftüsünün Fetö terör örgütünden dolayı açığa alınmasından sonra Acıgöl kaymakamı Mustafa Çakır tarafından yerine ilçe vaizi Salih Açıkgöz’ün Vekil müftü olarak göreve başlamasıyla Acıgöl Halkının ilçe müftülüğüne kimin atandığını bilmediğini ve müftümüz kimdir diye sorması ve Lale Haber sitesi olarak halkımızın sesine kulak verip bazı sorular sormuştuk sorularımıza Yeni  göreve getirilen ilçe müftü vekili Salih Açıkgöz bir basın açıklamasıyla cevap verdi.

 

O SORULARA İLİŞKİN HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

İşte Acıgöl ilçe müftü vekili Salih Açıkgöz’ün açıklaması;

15 Temmuz gecesinde birtakım şerefsiz vatan haini teröristler tarafından darbe teşebbüsünde bulunulmuş bu haltı yiyenlere öncelikle aziz milletimiz akabinde de devletimiz tarafından gereken cevap verilmiş ve verilmeye devam etmektedir. 3 yıldır ilçemizde görev yapan ilçe Müftüsü de bir takım iddialarla bu olaylar neticesinde görevinden uzaklaştırılmış olup hakkında idari ve adli soruşturmalar gerekli mercilerce yapılacaktır.

 

 


DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR.
ilçe Müftüsünün görevden uzaklaştırılmasını müteakip Acıgöl Kaymakamlığınca müftü vekili olarak VEKALETEN görevlendirildiğim tarafıma tebliğ edilmiştir. Çarşamba gününden bu yana bu görevi yürütmekteyim. 3 Yıldır Acıgöl vaizi olarak merkez kasaba ve köylerimizdeki camilerimizde defaatlerce kez vaaz ve hutbe okuyan birisi hala tanınmamışsa bu tanıyamayanların vebalidir.

 

 


TOPLUMA ÇIKMA MESELESİ
Darbeci şerefsiz teröristlerin hainliklerinden bu yana hemen her gün ya Acıgöl veya Nevşehir meydanlarında aziz milletimiz milletvekillerimiz ve idarecilerimizle birlikte FETÖ şerefsizine lanet okuyup demokrasimize ve devletimize ve devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a sahip çıkmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Hayatımın hiç bir anında bu şerefsizlerle uzaktan yakından ilgim alakam ve sempatim dahi olmadığı gibi olanlarla da bir bağım bulunmamaktadır ve olamaz.

 

 


FİTNE    ZAMANI
Fitnenin kol gezdiği ve milletçe içinden geçtiğimiz kritik dönemlerde başta idareci ve yöneticilerimiz olmak üzere özellikle din görevlisi olan bizlerin daha dikkatli olması gerektiği, toplumu ayrıştırıcı tutum ve davranışlardan uzak olunması gerektiği kanaatindeyim. Şahsi ihtiraslar ve hesaplarla kimsenin töhmet altında bırakılmaması, iftira ve karalama kampanyalarından uzak durulması, nihayet her şeyi en iyi bilen ALLAH’IN adaletinin de akıldan çıkarılmaması gerektiği hassasiyetin de olmalıyız.

 


GÖREV KUTSALDIR.
Her görev kutsaldır. Tarafıma tevdi edilen görevin hassasiyetinin ve öneminin gayet farkındayım ve bu görevi idari ve mülki amirlerim, ilçe ve İl idarecilerimiz ile koordineli bir şekilde yürüteceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Son olarak 15 Temmuzda meydana gelen menfur terör olaylarında canlarını bu vatan için seve seve feda eden tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Halkımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.