Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Okullar Ne Zaman Açılacak ?

EĞİTİM 31.07.2016 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Okullar Ne Zaman Açılacak ?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarda bulundu.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz okulların 19 Eylül pazartesi açılmasını planladıklarını söyledimişti. Fakat bu tarihin OHAL den sonra değişmesi söz konusu.     Okulların açılması 1 veya 2 hafta ertelenebilir.     Konuyla iligli açıklama yapan İsmet Yılmaz,  'İçinde bulunduğumuz durumda Okulların açılması 1-2 hafta ertelenebilir ve öyle olacak. Okullar 3 Ekim tarihine kadar açılmış olacak dedi. Bizde bu tarihe kadar atamaları tamamlayacağız' dedi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz okulların 19 Eylül pazartesi açılmasını planladıklarını söyledimişti. Fakat bu tarihin OHAL den sonra değişmesi söz konusu.

 

 

Okulların açılması 1 veya 2 hafta ertelenebilir.

 

 

Konuyla iligli açıklama yapan İsmet Yılmaz,  'İçinde bulunduğumuz durumda Okulların açılması 1-2 hafta ertelenebilir ve öyle olacak. Okullar 3 Ekim tarihine kadar açılmış olacak dedi. Bizde bu tarihe kadar atamaları tamamlayacağız' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.