Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Hangi İlçe Kaymakamının Koruması Açığa Alındı ?

NEVŞEHİR 20.07.2016 - 17:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Hangi İlçe Kaymakamının Koruması Açığa Alındı ?

FETO soruşturması kapsamında Gülşehir’de 1 polis açığa alındı.
FETO soruşturması kapsamında Gülşehir’de 1  polis açığa alındı.     Gülşehir İlçe Emniyet Müdürü açığa alındıktan sonra bir polis memurunun darbe kalkışması kapsamında yürütülen soruşturmaya bağlı olarak açığa alındığı bildirildi.      Edinilen bilgiye göre ; Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin’in koruma polisi olan Emin Soytek’in olduğu öğrenildi.     6 yıldır Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Emin Soytek’in de açığa alınanlar arasında olması, vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılanırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
FETO soruşturması kapsamında Gülşehir’de 1 polis açığa alındı.

FETO soruşturması kapsamında Gülşehir’de 1  polis açığa alındı.

 

 

Gülşehir İlçe Emniyet Müdürü açığa alındıktan sonra bir polis memurunun darbe kalkışması kapsamında yürütülen soruşturmaya bağlı olarak açığa alındığı bildirildi. 

 

 

Edinilen bilgiye göre ; Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin’in koruma polisi olan Emin Soytek’in olduğu öğrenildi.

 

 

6 yıldır Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Emin Soytek’in de açığa alınanlar arasında olması, vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılanırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.