Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Nevşehir Olalı Böyle Habercilik Görmedi

NEVŞEHİR 18.07.2016 - 22:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Nevşehir Olalı Böyle Habercilik Görmedi

Nevşehir’de Klavye Haberciliğinin başını tutan haber sitelerinden bir tanesi şehit olan Ürgüp Boyalı köyünden Fevzi Başaran için yaptığı haberde rezilliğini bir kez daha ortaya koydu.
Nevşehir’de Klavye Haberciliğinin başını tutan haber sitelerinden bir tanesi 15 Temmuz Darbe girişiminde Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli olup uğradığı hain saldırıda şehit olan Ürgüp Boyalı köyünden Fevzi Başaran için yaptığı haberde rezilliğini bir kez daha ortaya koydu.         Vatandaşlarımız haber merkezimizi telefonla arayarak bu çirkince yapılan işe tepkilerini gösterdi. Vatandaşlar hiçbir şeye saygıları yoksa bari şehide saygıları olsun bunlar haberci filan olamaz. Şehidimizin fotoğrafı diye başkalarının fotoğraflarını paylaşıyorlar. Araştırma gereği duymuyorlar bunlardan gazeteci filan olamaz. “ dediler.       Malum haber sitesini yaptığı bu yanlıştan dolayı Nevşehir Kamuoyundan özür dilemeye davet ediyoruz.    
Nevşehir’de Klavye Haberciliğinin başını tutan haber sitelerinden bir tanesi şehit olan Ürgüp Boyalı köyünden Fevzi Başaran için yaptığı haberde rezilliğini bir kez daha ortaya koydu.

Nevşehir’de Klavye Haberciliğinin başını tutan haber sitelerinden bir tanesi 15 Temmuz Darbe girişiminde Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli olup uğradığı hain saldırıda şehit olan Ürgüp Boyalı köyünden Fevzi Başaran için yaptığı haberde rezilliğini bir kez daha ortaya koydu.

 

 

 

 

Vatandaşlarımız haber merkezimizi telefonla arayarak bu çirkince yapılan işe tepkilerini gösterdi. Vatandaşlar hiçbir şeye saygıları yoksa bari şehide saygıları olsun bunlar haberci filan olamaz. Şehidimizin fotoğrafı diye başkalarının fotoğraflarını paylaşıyorlar. Araştırma gereği duymuyorlar bunlardan gazeteci filan olamaz. “ dediler.

 

 

 

Malum haber sitesini yaptığı bu yanlıştan dolayı Nevşehir Kamuoyundan özür dilemeye davet ediyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.