Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Feci Kazada Hayatını Kaybeden Madenci Bugün Toprağa Verilecek

İLÇELER 09.06.2016 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Feci Kazada Hayatını Kaybeden Madenci Bugün Toprağa Verilecek

Gülşehir Gümüşyazı köyünde kömür ocağında 52 metre derinlikte kömür çıkarılan kuyuya vagon ile birlikte dengesini kaybedn Alpay Ünal hayatını kaybetti
Gülşehir Gümüşyazı köyünde kömür ocağında 52 metre derinlikte kömür çıkarılan kuyuya vagon ile birlikte dengesini kaybederek düşen Gülşehir Arafa nüfusuna kayıtlı Alpay Ünal 08.06.2016 Çarşamba günü hayatını kaybetmişti.        Hayatını kaybeden Alpay Ünal'ın cenazesi bugün (08.06.2016 Perşembe) Arafa köyünde öğle namazına müteakip Arafa Mezarlığına defnedilecektir.     Saat 12:00 de Gülşehir kütüphanesi önünde cenazeye gitmek isteyenlere otobüs kaldırılacaktır.        Lale Haber Merkezi Olarak merhuma Allahtan rahmet geride bıraktığı eş dost ve akrabaya sabır ve başsağlığı diliyoruz.     
Gülşehir Gümüşyazı köyünde kömür ocağında 52 metre derinlikte kömür çıkarılan kuyuya vagon ile birlikte dengesini kaybedn Alpay Ünal hayatını kaybetti

Gülşehir Gümüşyazı köyünde kömür ocağında 52 metre derinlikte kömür çıkarılan kuyuya vagon ile birlikte dengesini kaybederek düşen Gülşehir Arafa nüfusuna kayıtlı Alpay Ünal 08.06.2016 Çarşamba günü hayatını kaybetmişti.   

 

 

Hayatını kaybeden Alpay Ünal'ın cenazesi bugün (08.06.2016 Perşembe) Arafa köyünde öğle namazına müteakip Arafa Mezarlığına defnedilecektir.

 

 

Saat 12:00 de Gülşehir kütüphanesi önünde cenazeye gitmek isteyenlere otobüs kaldırılacaktır.   

 

 

Lale Haber Merkezi Olarak merhuma Allahtan rahmet geride bıraktığı eş dost ve akrabaya sabır ve başsağlığı diliyoruz.   
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.