Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Midyatda Polis Noktasına Saldırı 3 Şehit - Görüntülü

GÜNCEL 08.06.2016 - 15:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Midyatda Polis Noktasına Saldırı 3 Şehit - Görüntülü

Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 polisin şehit olduğu, 20'den fazla yaralı olduğu bildirildi.
Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 polisin şehit olduğu, 20'den fazla yaralı olduğu bildirildi.     Mardin Midyat'ta Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk bilgilere göre 2 polis şehit oldu, 20'den fazla kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.     ŞİDDETLİ PATLAMA VE ÇATIŞMA   Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevk edildi.       Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.&     Bomba yüklü araçla Emniyet Müdürlüğü'ne girmek isteyen, ancak polislerin ateş açması üzerine bunu başaramayan teröristin, demir korkuluk ve beton bariyerlerin önünde aracı infilak ettirdiği belirtildi.   PKK'lı teröristler bu kez Mardin'in tarihi ve turistik ilçesi olan Midyat İlçesi'ni hedef aldı. Bugün saat 11.00 sıralarında PKK'lılar bomba yüklü minibüsle ilçenin en merkezi yeri olan Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına bomba yüklü minibüsle intihar saldırısı düzenledi.     MİDYAT HALKI KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE KOŞTU     İlçede patlama büyük paniğe neden olurken, vatandaşlar yaralıların bulunduğu Midyat Devlet Hastanesi'ne akın ederek, onların sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Bu sırada bazı vatandaşların da olası kan ihtiyacını karşı hastaneye gittikleri belirtildi. İçindeki doktorlar da acil olarak göreve çağrıldı. Durumu ağır olan yaralılar çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.   Kaynak : Sizin Medya  
Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 polisin şehit olduğu, 20'den fazla yaralı olduğu bildirildi.

Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 polisin şehit olduğu, 20'den fazla yaralı olduğu bildirildi.

 

 

Mardin Midyat'ta Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk bilgilere göre 2 polis şehit oldu, 20'den fazla kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

 

ŞİDDETLİ PATLAMA VE ÇATIŞMA

 

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevk edildi.

 

 

 

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.&

 

 

Bomba yüklü araçla Emniyet Müdürlüğü'ne girmek isteyen, ancak polislerin ateş açması üzerine bunu başaramayan teröristin, demir korkuluk ve beton bariyerlerin önünde aracı infilak ettirdiği belirtildi.

 

PKK'lı teröristler bu kez Mardin'in tarihi ve turistik ilçesi olan Midyat İlçesi'ni hedef aldı. Bugün saat 11.00 sıralarında PKK'lılar bomba yüklü minibüsle ilçenin en merkezi yeri olan Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına bomba yüklü minibüsle intihar saldırısı düzenledi.

 

 

MİDYAT HALKI KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE KOŞTU

 

 

İlçede patlama büyük paniğe neden olurken, vatandaşlar yaralıların bulunduğu Midyat Devlet Hastanesi'ne akın ederek, onların sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Bu sırada bazı vatandaşların da olası kan ihtiyacını karşı hastaneye gittikleri belirtildi. İçindeki doktorlar da acil olarak göreve çağrıldı. Durumu ağır olan yaralılar çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

 

Kaynak : Sizin Medya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.