Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü 10 Gün Bile Dayanamadı

EĞİTİM 02.06.2016 - 15:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milli Eğitim Müdürü 10 Gün Bile Dayanamadı

Dava açarak yeniden Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevi iade edilmişti.
9 yıldır Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Hacı Mehmet Yıldız, son kararnameler ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne uzman olarak görevlendirilmiş daha sonra dava açarak yeniden Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevi iade edilmişti.     Milli Eğitim Müdürlüğü 10 gün bile sürmeden yeniden görevden alınarak vekaleten Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne eski Milli eğitim müdürü olan ve Derinkuyu İmam-Hatip Lisesi verilen Yılmaz Ceylan yeniden atandı.  
Dava açarak yeniden Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevi iade edilmişti.

9 yıldır Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Hacı Mehmet Yıldız, son kararnameler ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne uzman olarak görevlendirilmiş daha sonra dava açarak yeniden Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevi iade edilmişti.

 

 

Milli Eğitim Müdürlüğü 10 gün bile sürmeden yeniden görevden alınarak vekaleten Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne eski Milli eğitim müdürü olan ve Derinkuyu İmam-Hatip Lisesi verilen Yılmaz Ceylan yeniden atandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.