Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Forum Kapadokya'dan Ramazan Paketi Hediyesi

NEVŞEHİR 27.05.2016 - 13:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Forum Kapadokya'dan Ramazan Paketi Hediyesi

Ramazan öncesi mutfak alışverişleri için Forum Kapadokya, ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenliyor.
  Ramazan öncesi mutfak alışverişleri için Forum Kapadokya, ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenliyor. Forum Kapadokya’dan 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Ramazan paketi hediye edilecek. Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, ziyaretçilerini Ramazan öncesinde de düşünüyor ve onlara kazandıran alışveriş fırsatı sunuyor. Buna göre Forum Kapadokya’dan 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere ramazan paketi veriliyor. Forum Kapadokya tarafından hediye edilecek olan Ramazan paketi içerisinde, 1 litre ayçiçeği yağı, 1 kg pirinç, 500 gr kırmızı mercimek, 1 kg pilavlık bulgur, 200 gr tahin helva, 500 gr makarna, şehriyeli tavuk çorba, 1 kg un, 750 gr deniz tuzu, 750 gr küp şeker, 500 gr çay ve 1 litre içecek bulunuyor. 
Ramazan öncesi mutfak alışverişleri için Forum Kapadokya, ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenliyor.

 

Ramazan öncesi mutfak alışverişleri için Forum Kapadokya, ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenliyor. Forum Kapadokya’dan 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Ramazan paketi hediye edilecek.

Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, ziyaretçilerini Ramazan öncesinde de düşünüyor ve onlara kazandıran alışveriş fırsatı sunuyor. Buna göre Forum Kapadokya’dan 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere ramazan paketi veriliyor.

Forum Kapadokya tarafından hediye edilecek olan Ramazan paketi içerisinde, 1 litre ayçiçeği yağı, 1 kg pirinç, 500 gr kırmızı mercimek, 1 kg pilavlık bulgur, 200 gr tahin helva, 500 gr makarna, şehriyeli tavuk çorba, 1 kg un, 750 gr deniz tuzu, 750 gr küp şeker, 500 gr çay ve 1 litre içecek bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.