Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'e Acı Haber Van'dan Geldi 1 Şehit

NEVŞEHİR 24.05.2016 - 20:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'e Acı Haber Van'dan Geldi 1 Şehit

Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1'i binbaşı 5 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.
Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1'i binbaşı 5 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Yaralılar helikopterle Van'a getirilerek tedavi altına alındı. Şehit olanlardan bir kişinin Nevşehir Hacıbektaş ilçesinden olduğu öğrenildi. Şehidimizin henüz kimliği netleşmedi.     Edindiğimiz bilgilere göre Saat 17.00 sıralarında bölgeye giden zırhlı askeri araçların geçişi sırasında teröristler yola önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, uzaktan kumandayla infilak ettirdi, ardından da roketatarla ateş açtı. Askerler de karşılık verince çatışma çıktı. Olay üzerine bölgeye çok sayıda asker sevk edilerek, teröristlerin etkisizi hale getirilmesi için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.     AYRINTILAR BİRAZDAN 
Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1'i binbaşı 5 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1'i binbaşı 5 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Yaralılar helikopterle Van'a getirilerek tedavi altına alındı. Şehit olanlardan bir kişinin Nevşehir Hacıbektaş ilçesinden olduğu öğrenildi. Şehidimizin henüz kimliği netleşmedi.

 

 

Edindiğimiz bilgilere göre Saat 17.00 sıralarında bölgeye giden zırhlı askeri araçların geçişi sırasında teröristler yola önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, uzaktan kumandayla infilak ettirdi, ardından da roketatarla ateş açtı. Askerler de karşılık verince çatışma çıktı.



Olay üzerine bölgeye çok sayıda asker sevk edilerek, teröristlerin etkisizi hale getirilmesi için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

 

 

AYRINTILAR BİRAZDAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.