Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Din Bir Sen'den Müftü Öztürk'e Ziyaret

NEVŞEHİR 14.05.2016 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Din Bir Sen'den Müftü Öztürk'e Ziyaret

Din-Bir-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
  Din-Bir-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Yakup Öztürk, bu gibi ziyaretlerin birlik-beraberlik açısından çok önemli olduğunu söyledi. Öztürk, Sendikaların enerjilerinin personelin yararına olan hizmetlerde kullanılmasını, sendikalar arasında sevgi, saygı, hoşgörünün hâkim olmasını ve hayırlı işlerde yardımlaşmalarını tavsiye etti. Müftü Öztürk,  “Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm bürokrasinin, siyasilerimizin, Nevşehir Belediyesinin ve Nevşehir halkının büyük gayretleriyle bu külliyenin yapımı devam etmektedir. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi ve bizim de katkımız olduysa ne mutlu” diye konuştu. Nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Din-Bir-Sen İl Başkanı Tarık Sarıkaya, görev başladığı günden itibaren, personele davranışlarından dolayı Müftü Öztürk’e teşekkür etti ve Müftü beyin herkesi dinlediğini ve sıkıntılarını çözdüğünü dile getirdi. Konuşmaların ardından Din-Bir-Sen İl Başkanı Tarık Sarıkaya Müftü Öztürk’e günün anısı olarak yöreye ait el işlemeli tabak hediye etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi. 
Din-Bir-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

 

Din-Bir-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftüsü Yakup Öztürk, bu gibi ziyaretlerin birlik-beraberlik açısından çok önemli olduğunu söyledi. Öztürk, Sendikaların enerjilerinin personelin yararına olan hizmetlerde kullanılmasını, sendikalar arasında sevgi, saygı, hoşgörünün hâkim olmasını ve hayırlı işlerde yardımlaşmalarını tavsiye etti. Müftü Öztürk,  “Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm bürokrasinin, siyasilerimizin, Nevşehir Belediyesinin ve Nevşehir halkının büyük gayretleriyle bu külliyenin yapımı devam etmektedir. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi ve bizim de katkımız olduysa ne mutlu” diye konuştu.

Nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Din-Bir-Sen İl Başkanı Tarık Sarıkaya, görev başladığı günden itibaren, personele davranışlarından dolayı Müftü Öztürk’e teşekkür etti ve Müftü beyin herkesi dinlediğini ve sıkıntılarını çözdüğünü dile getirdi.

Konuşmaların ardından Din-Bir-Sen İl Başkanı Tarık Sarıkaya Müftü Öztürk’e günün anısı olarak yöreye ait el işlemeli tabak hediye etti.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.