Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor'da Yaprak Dökümü mü Başlıyor?

SPOR 29.04.2016 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor'da Yaprak Dökümü mü Başlıyor?

Bölgesel Amatör Lig’de önümüzde ki yılda mücadele edecek olan Nevşehir Spor’da yeni sezon öncesi ilk fire verildi.
2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta sezonu 3. Sırada tamamlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor da yaprak dökümü mü başlıyor? Nitekim Nevşehir Spor yöneticilerinin bu kadroyu korumamız lazım açıklamalarının ardından ise sezon biter bitmez ilk fireyi vermesi dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir Spor’da başarılı bir sezon geçiren Canberk önümüzde ki yıl Nevşehir’de oynamak yerine Gebze sporu tercih etmesi Nevşehir Spor taraftarlarını endişelendirmeye başladı.   Taraftarlar Açıklama Bekliyor   Nevşehir Spor taraftarları ise Nevşehir Spor yönetiminden açıklama yapılmasını bekliyor. Gelecek yıl yapılanması çerçevesinde takımın ne gibi planları olduğunu merak eden taraftarlar Nevşehir Spor kulübünden açıklama bekliyor. Nitekim taraftarlar Nevşehir Sporun kim veya kimler ile devam edeceği konusunda yönetimden açıklama yapmasını istiyor. Cantekin Aile Devam Edecek mi?   Nevşehir Spora gerekli desteğin verilmemesi konusunda Nevşehir Sporu devredebileceklerini daha önce açıklayan Sedat Cantekin ise halen sessizliğini koruyor. Nitekim dün düzenlediği basın toplantısında Nevşehir Spor yönetimine talip olduklarını açıklayan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun açıklamalarına karşı Nevşehir spor yöneticilerinin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak ediliyor.
Bölgesel Amatör Lig’de önümüzde ki yılda mücadele edecek olan Nevşehir Spor’da yeni sezon öncesi ilk fire verildi.

2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta sezonu 3. Sırada tamamlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor da yaprak dökümü mü başlıyor? Nitekim Nevşehir Spor yöneticilerinin bu kadroyu korumamız lazım açıklamalarının ardından ise sezon biter bitmez ilk fireyi vermesi dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir Spor’da başarılı bir sezon geçiren Canberk önümüzde ki yıl Nevşehir’de oynamak yerine Gebze sporu tercih etmesi Nevşehir Spor taraftarlarını endişelendirmeye başladı.

 

Taraftarlar Açıklama Bekliyor

 

Nevşehir Spor taraftarları ise Nevşehir Spor yönetiminden açıklama yapılmasını bekliyor. Gelecek yıl yapılanması çerçevesinde takımın ne gibi planları olduğunu merak eden taraftarlar Nevşehir Spor kulübünden açıklama bekliyor. Nitekim taraftarlar Nevşehir Sporun kim veya kimler ile devam edeceği konusunda yönetimden açıklama yapmasını istiyor.

Cantekin Aile Devam Edecek mi?

 

Nevşehir Spora gerekli desteğin verilmemesi konusunda Nevşehir Sporu devredebileceklerini daha önce açıklayan Sedat Cantekin ise halen sessizliğini koruyor. Nitekim dün düzenlediği basın toplantısında Nevşehir Spor yönetimine talip olduklarını açıklayan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun açıklamalarına karşı Nevşehir spor yöneticilerinin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.