Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ Rektöründen 23 Nisan Mesajı

EĞİTİM 22.04.2016 - 15:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ Rektöründen 23 Nisan Mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.     Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın  mesajında ; “ Tarihimiz açısından bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşu, millet iradesinin yönetime yansımasına, devletimizin temel dayanağı ve demokrasimizin kaynağı olmasına vesile olmuştur. Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma gayretlerinin önünü açan Ulusal Egemenlik, demokrasimizin ve geleceğimizin teminatıdır.     Gazi Mustafa Kemal önderliğinde milletçe zorlu bir mücadelenin ardından elde edilen bu başarı, 23 Nisan 1920 tarihinde milli iradeyi tecelli ettirmiştir. Bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkmak, nice zorluklarla elde edildiğini unutmadan geleceğe taşımakla mümkündür. Bu itibarla ülkemizin dünyada saygın bir yere sahip olması ve bu saygınlığın ilelebet korunması en asli vazifelerimizden biridir.     Bununla birlikte bu günün dünya çocuklarına armağan edilmesi de barış dolu bir dünyanın tesisi için son derece manidardır. Sevginin, barışın ve kardeşliğin vatanımızdan bütün dünyaya yayılmasına vesile olacak olan bu adım, saf ve temiz yüreklerde geleceği teminat altına almaktadır.     Bu itibarla Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevginin ve barışın tüm dünyaya yayılmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı.

 

 

Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın  mesajında ; “ Tarihimiz açısından bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşu, millet iradesinin yönetime yansımasına, devletimizin temel dayanağı ve demokrasimizin kaynağı olmasına vesile olmuştur. Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma gayretlerinin önünü açan Ulusal Egemenlik, demokrasimizin ve geleceğimizin teminatıdır.

 

 

Gazi Mustafa Kemal önderliğinde milletçe zorlu bir mücadelenin ardından elde edilen bu başarı, 23 Nisan 1920 tarihinde milli iradeyi tecelli ettirmiştir. Bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkmak, nice zorluklarla elde edildiğini unutmadan geleceğe taşımakla mümkündür. Bu itibarla ülkemizin dünyada saygın bir yere sahip olması ve bu saygınlığın ilelebet korunması en asli vazifelerimizden biridir.

 

 

Bununla birlikte bu günün dünya çocuklarına armağan edilmesi de barış dolu bir dünyanın tesisi için son derece manidardır. Sevginin, barışın ve kardeşliğin vatanımızdan bütün dünyaya yayılmasına vesile olacak olan bu adım, saf ve temiz yüreklerde geleceği teminat altına almaktadır.

 

 

Bu itibarla Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevginin ve barışın tüm dünyaya yayılmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.