Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dersiad Nevşehir Şube Hizmet Binası Ekonomi Bakanı Elitaş’ın Katıldığı Törenle Açıldı

NEVŞEHİR 20.04.2016 - 22:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dersiad Nevşehir Şube Hizmet Binası Ekonomi Bakanı Elitaş’ın Katıldığı Törenle Açıldı

Dünya Erdemli İş Adamları Derneği(DERSİAD)’nin Nevşehir Şubesi hizmet binası, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş tarafından düzenlenen bir törenle açıldı.
Dünya Erdemli İş Adamları Derneği(DERSİAD)’nin Nevşehir Şubesi hizmet binası, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş tarafından düzenlenen bir törenle açıldı.     Nevşehir’de geçtiğimiz günlerde kuruluş çalışmalarını tamamlayan DERSİAD ‘nin Nevşehir Şubesi’nin Nevşehir Şubesi’nin hizmet binasının açılışına katılmak ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile bir araya gelmek amacıyla gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Vali Mehmet Ceylan , Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.     Daha sonra DERSİAD’ın hizmet binasının açılışına katılan Ekonomi Bakanı Elitaş’ı, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve çok sayıda üye ile vatandaşlar karşıladı. DERSİAD Nevşehir Şubesi’nin hizmete açılış törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilli ve TBMM Başkanlık Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.     TİCARİ VE ETİK DEĞERLERİ GELECEK KUŞAKLARA KESİNTİSİZ AKTARACAĞIZ   Törenin açılışında konuşan DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, dünyanın ve insanlığın ihtiyaç duyduğu erdemli işadamlarını yetiştirmek , üyelerini en doğru hedefe ulaştırmak gayreti içerisinde olmak , ticari ve etik değerleri muhafaza edip bu kazanımları gelecek kuşaklara kesintisiz olarak aktarmak inançlı, azimli kararlı, tutarlı, dürüst, emin fedakar ve vefakar işadamlarını bir araya getirmek için hep birlikte yola çıktıklarını ifade etti. Civelek,Allah’dan DERSİAD’ın Nevşehir’e, bölgeye ve tüm ülkeye hayırlı hizmet yapmasını vesile kılması temennisinde bulundu.     NEVŞEHİR HIZLI,DÜZGÜN VE EMİR ADIMLARLA YÜRÜYOR   DERSİAD Nevşehir Şubesi hizmet binasının açılışında konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bu tür kuruluşların açılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. DERSİAD yöneticilerinin başları dik ve alınları açık şekilde hizmet üretmeleri gerektiğini vurgulayan Ünver, hızlı, düzgün ve emin adımlarla yürüyen Nevşehir’in Kayseri ve Konya gibi büyük şehirlerin arasında hızla gelişen ve büyüyen bir konuma ulaşacağını, bunda siyasetçilerin yanı sıra işadamları ve sanayicilerin de önemli bir rol oynayacağına inandığını kaydetti.     Ünver, DERSİAD’ ın hayırlı hizmetlerle Nevşehir’de başarı çıtasını yükselten sivil toplum kuruluşlarından biri olması temennisinde bulundu.     AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’de törendeki konuşmasında, DERSİAD ‘ın çalışmaları ile istikrarlı büyümenin ortaya konulmasında önemli katkılarının olacağına inandığını belirterek, Nevşehir başta olmak üzere ülkemizin iktisadi anlamda gelişmesi uğrunda atılacak bu adımların başarılı şekilde gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu.    
Dünya Erdemli İş Adamları Derneği(DERSİAD)’nin Nevşehir Şubesi hizmet binası, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş tarafından düzenlenen bir törenle açıldı.

Dünya Erdemli İş Adamları Derneği(DERSİAD)’nin Nevşehir Şubesi hizmet binası, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş tarafından düzenlenen bir törenle açıldı.

 

 

Nevşehir’de geçtiğimiz günlerde kuruluş çalışmalarını tamamlayan DERSİAD ‘nin Nevşehir Şubesi’nin Nevşehir Şubesi’nin hizmet binasının açılışına katılmak ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile bir araya gelmek amacıyla gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Vali Mehmet Ceylan , Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.

 

 

Daha sonra DERSİAD’ın hizmet binasının açılışına katılan Ekonomi Bakanı Elitaş’ı, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve çok sayıda üye ile vatandaşlar karşıladı.

DERSİAD Nevşehir Şubesi’nin hizmete açılış törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilli ve TBMM Başkanlık Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

 

 

TİCARİ VE ETİK DEĞERLERİ GELECEK KUŞAKLARA KESİNTİSİZ AKTARACAĞIZ

 

Törenin açılışında konuşan DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, dünyanın ve insanlığın ihtiyaç duyduğu erdemli işadamlarını yetiştirmek , üyelerini en doğru hedefe ulaştırmak gayreti içerisinde olmak , ticari ve etik değerleri muhafaza edip bu kazanımları gelecek kuşaklara kesintisiz olarak aktarmak inançlı, azimli kararlı, tutarlı, dürüst, emin fedakar ve vefakar işadamlarını bir araya getirmek için hep birlikte yola çıktıklarını ifade etti. Civelek,Allah’dan DERSİAD’ın Nevşehir’e, bölgeye ve tüm ülkeye hayırlı hizmet yapmasını vesile kılması temennisinde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR HIZLI,DÜZGÜN VE EMİR ADIMLARLA YÜRÜYOR

 

DERSİAD Nevşehir Şubesi hizmet binasının açılışında konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bu tür kuruluşların açılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. DERSİAD yöneticilerinin başları dik ve alınları açık şekilde hizmet üretmeleri gerektiğini vurgulayan Ünver, hızlı, düzgün ve emin adımlarla yürüyen Nevşehir’in Kayseri ve Konya gibi büyük şehirlerin arasında hızla gelişen ve büyüyen bir konuma ulaşacağını, bunda siyasetçilerin yanı sıra işadamları ve sanayicilerin de önemli bir rol oynayacağına inandığını kaydetti.

 

 

Ünver, DERSİAD’ ın hayırlı hizmetlerle Nevşehir’de başarı çıtasını yükselten sivil toplum kuruluşlarından biri olması temennisinde bulundu.

 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’de törendeki konuşmasında, DERSİAD ‘ın çalışmaları ile istikrarlı büyümenin ortaya konulmasında önemli katkılarının olacağına inandığını belirterek, Nevşehir başta olmak üzere ülkemizin iktisadi anlamda gelişmesi uğrunda atılacak bu adımların başarılı şekilde gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.