Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nusaybinde Hainler Yine Hainliğe Devam Ediyor 4 şehit

GÜNCEL 08.04.2016 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nusaybinde Hainler Yine Hainliğe Devam Ediyor 4 şehit

Nusaybin İlçesi'ndeki Dicle Mahallesi'nde operasyonlar devam ediyor. Bu gün tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile çatışma çıktı.
Nusaybin İlçesi'ndeki Dicle Mahallesi'nde operasyonlar devam ediyor. Bu gün  tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile  çatışma çıktı.   ÇATIŞMADA 1 POLİS ŞEHİT OLDU   Çatışma sırasında bir evde gizlenen keskin nişancı teröristin açtığı ateş sonucu, bir özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polis memuru, kaldırıldığı hastanede doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.   1 BİNBAŞI ,2 EMNİYET AMİRİ DAHA ŞEHİT OLDU   Dicle Mahallesi'nde teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu  1 binbaşı  ve 2 emniyet amiri şehit oldu.   Teröristler, evlerin duvarlarında açtıkları tünellerden kaçtı. Kaçan teröristlerin bulmak amacıyla jandarma-polis özel harekat timlerinin başlattığı operasyon devam ediyor.  
Nusaybin İlçesi'ndeki Dicle Mahallesi'nde operasyonlar devam ediyor. Bu gün tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile çatışma çıktı.

Nusaybin İlçesi'ndeki Dicle Mahallesi'nde operasyonlar devam ediyor. Bu gün  tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile  çatışma çıktı.
 
ÇATIŞMADA 1 POLİS ŞEHİT OLDU
 
Çatışma sırasında bir evde gizlenen keskin nişancı teröristin açtığı ateş sonucu, bir özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polis memuru, kaldırıldığı hastanede doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
1 BİNBAŞI ,2 EMNİYET AMİRİ DAHA ŞEHİT OLDU
 
Dicle Mahallesi'nde teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu  1 binbaşı  ve 2 emniyet amiri şehit oldu.
 
Teröristler, evlerin duvarlarında açtıkları tünellerden kaçtı. Kaçan teröristlerin bulmak amacıyla jandarma-polis özel harekat timlerinin başlattığı operasyon devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.