Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bekir Ödemiş Belediye Başkanlarıyla Buluştu

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2016 - 18:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bekir Ödemiş Belediye Başkanlarıyla Buluştu

  Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği belediyeler buluşmasında 200 belediye başkanı ile bir araya geldi. Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesine açıklamada bulunan Bekir Ödemiş şunları kaydetti; “(SODEM) Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri Töreni için İzmir Seferhisar'da 200 belediye Başkan'ımızla buluştuk. Özellikle yeni dönem belediyeciliğinde Sosyal Etki Değerlendirmesi (SED) kavramını demokrasi ,katılım,çevre,insan,tarih,kültür için çok önemsedim. Giresun,Sarıyer,Kartal ,Ardanuç,Eskişehir ,Mengen,Odunpazarı,Seyhan,Kırklareli olmak üzere Başkan'larımızla hasret giderdik. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Roman vatandaşlarımızın Meclis'te tek temsilcisi İzmir milletvekili Özcan Purçu ile Ürgüp programı yapma kararı aldık. Mükemmel ev sahipliği için Seferhisar Başkan'ımız Tunç Soyer ile Karşıyaka Başkan'ımız Hüseyin Mutlu Akpınar ve ekibine teşekkür ederim.”  

 
Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği belediyeler buluşmasında 200 belediye başkanı ile bir araya geldi. Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesine açıklamada bulunan Bekir Ödemiş şunları kaydetti;
“(SODEM) Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri Töreni için İzmir Seferhisar'da 200 belediye Başkan'ımızla buluştuk.
Özellikle yeni dönem belediyeciliğinde Sosyal Etki Değerlendirmesi (SED) kavramını demokrasi ,katılım,çevre,insan,tarih,kültür için çok önemsedim.
Giresun,Sarıyer,Kartal ,Ardanuç,Eskişehir ,Mengen,Odunpazarı,Seyhan,Kırklareli olmak üzere Başkan'larımızla hasret giderdik.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Roman vatandaşlarımızın Meclis'te tek temsilcisi İzmir milletvekili Özcan Purçu ile Ürgüp programı yapma kararı aldık.
Mükemmel ev sahipliği için Seferhisar Başkan'ımız Tunç Soyer ile Karşıyaka Başkan'ımız Hüseyin Mutlu Akpınar ve ekibine teşekkür ederim.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.