Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Kasabasının Peyzaj Planlama Projesi Hazırlanıyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2016 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Kasabasının Peyzaj Planlama Projesi Hazırlanıyor

  Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden 4 Öğretim Görevlisi ve 19 öğrenci Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında bir takım çalışmalarda bulunmak üzere bölgeye geldi. Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden 4 öğretim görevlisi, 19 öğrenci Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında, kasabanın peyzaj planlama projelerinin oluşturulması amacıyla çalışmalara başladı. Çat Kasabasında peyzaj planlama proje çalışmalarına başlayan Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümüm öğretim görevlileri ve öğrenciler ilk olarak Belediye Başkanı Kamil Duru’dan kasaba hakkında çeşitli bilgiler alırken merak ettikleri soruları sordular. Öğretim görevlileri ve öğrenciler ise daha sonra kasaba içerisinde gezi ve incelemelerde bulunmak üzere çalışmalara başladılar. 
 

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünden 4 Öğretim Görevlisi ve 19 öğrenci Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında bir takım çalışmalarda bulunmak üzere bölgeye geldi.

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden 4 öğretim görevlisi, 19 öğrenci Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında, kasabanın peyzaj planlama projelerinin oluşturulması amacıyla çalışmalara başladı. Çat Kasabasında peyzaj planlama proje çalışmalarına başlayan Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümüm öğretim görevlileri ve öğrenciler ilk olarak Belediye Başkanı Kamil Duru’dan kasaba hakkında çeşitli bilgiler alırken merak ettikleri soruları sordular. Öğretim görevlileri ve öğrenciler ise daha sonra kasaba içerisinde gezi ve incelemelerde bulunmak üzere çalışmalara başladılar. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.