Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesi Radyoloji Teknisyenin Gurur Günü

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 09:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Devlet Hastanesi Radyoloji Teknisyenin Gurur Günü

  Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde Görüntüleme biriminde Röntgen Teknisyeni ve aynı zamanda Kapadokya Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışan Ercan Türerer ‘inde yazarları arasında bulunduğu “Güncel Radyografi Teknikleri” adlı kitabı yayınlandı. Türerer, Genel Sekreter Çömce’yi makamında ziyaret ederek kitap hakkında kısa bilgi verdi. Kitabın hazırlık çalışmalarının 2 yıl sürdüğünü, Tıbbı Görüntüleme Teknikleri programında okuyan öğrencilere ve Radyoloji Teknikerlerine ve Teknisyenlerinin eğitim ve çalışma hayatlarında ana kaynak kitabı olarak kullanabileceklerini belirterek, kitabını Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe’ye takdim etti. Genel Sekreter Çömce’de bu ziyaretten ve bir personelimizin böyle bir bilimsel projede olmasından dolayı çok memnun olduğunu ve gurur duyduğunu belirterek tebrik ve teşekkür etti. Bundan öncede olduğu gibi bundan sonrada bu tür çalışmalara sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.  
 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde Görüntüleme biriminde Röntgen Teknisyeni ve aynı zamanda Kapadokya Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışan Ercan Türerer ‘inde yazarları arasında bulunduğu “Güncel Radyografi Teknikleri” adlı kitabı yayınlandı.

Türerer, Genel Sekreter Çömce’yi makamında ziyaret ederek kitap hakkında kısa bilgi verdi. Kitabın hazırlık çalışmalarının 2 yıl sürdüğünü, Tıbbı Görüntüleme Teknikleri programında okuyan öğrencilere ve Radyoloji Teknikerlerine ve Teknisyenlerinin eğitim ve çalışma hayatlarında ana kaynak kitabı olarak kullanabileceklerini belirterek, kitabını Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe’ye takdim etti.

Genel Sekreter Çömce’de bu ziyaretten ve bir personelimizin böyle bir bilimsel projede olmasından dolayı çok memnun olduğunu ve gurur duyduğunu belirterek tebrik ve teşekkür etti. Bundan öncede olduğu gibi bundan sonrada bu tür çalışmalara sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.