Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu Öğrencileri Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2016 - 18:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu Öğrencileri Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar

  İlimizin en büyük ve en donanımlı Kreş ve Anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri güneşli havanın tadını çıkardılar. Örnek çalışmalarıyla Nevşehir kamuoyunun dikkatlerini üzerine çekan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri havaların ısınmasını fırsat bilerek güneşli bir günde öğretmenleriyle birlikte okulumuzun oyun parkında doyasıya eğlendiler. Baharı andıran sıcak bir günde bahar çiçekleri gibi açan Altınyıldızın küçük hanım ve küçük beylerinin mutlulukları görülmeye değerdi.
 

İlimizin en büyük ve en donanımlı Kreş ve Anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri güneşli havanın tadını çıkardılar.

Örnek çalışmalarıyla Nevşehir kamuoyunun dikkatlerini üzerine çekan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri havaların ısınmasını fırsat bilerek güneşli bir günde öğretmenleriyle birlikte okulumuzun oyun parkında doyasıya eğlendiler.

Baharı andıran sıcak bir günde bahar çiçekleri gibi açan Altınyıldızın küçük hanım ve küçük beylerinin mutlulukları görülmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.