Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cihan Resmi Araç ile Kaza mı Yaptı?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2016 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cihan Resmi Araç ile Kaza mı Yaptı?

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan geçtiğimiz ay içerisinde Özel İdareye ait araç ile yaptığı kazayı neden sakladı? İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan, geçtiğimiz ay Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı-Avuç köyünde trafik kazası yaptı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait olan araçların her birinde şoför bulunmasına aracı neden kendinin kullandığı ve aracın kaza yapmasının ardından ise yine aracı Özel İdare Genel Sekreterliğine ait garajda saklaması akıllarda soru işareti bıraktı. Şimdi Cihan’a soruyoruz? İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait makam aracınız ve şoförünüz bulunurken neden bir başka resmi araç ile ve kendiniz kullandınız aracı? Trafik kazası yapmış olduğunuz aracı sakladınız mı? Eğer saklamışsanız neden bir ay boyunca sakladınız?  

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan geçtiğimiz ay içerisinde Özel İdareye ait araç ile yaptığı kazayı neden sakladı?
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan, geçtiğimiz ay Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı-Avuç köyünde trafik kazası yaptı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait olan araçların her birinde şoför bulunmasına aracı neden kendinin kullandığı ve aracın kaza yapmasının ardından ise yine aracı Özel İdare Genel Sekreterliğine ait garajda saklaması akıllarda soru işareti bıraktı.
Şimdi Cihan’a soruyoruz?
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ait makam aracınız ve şoförünüz bulunurken neden bir başka resmi araç ile ve kendiniz kullandınız aracı?
Trafik kazası yapmış olduğunuz aracı sakladınız mı? Eğer saklamışsanız neden bir ay boyunca sakladınız?

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.