Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

8 Koreli Turist Yedikleri Besinden Zehirlendi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2016 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

8 Koreli Turist Yedikleri Besinden Zehirlendi

  Ankara’dan Nevşehir’e gelmekte olan Koreli turist kafilesi Ankara’da kalmış oldukları otelde yedikleri besinden dolayı zehirlendi. Ankara’dan Nevşehir’e gelen 35 kişilik Koreli turist kafilesi gıda zehirlenmesi nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesine başvurdu. Devlet Hastanesine başvuran 35 kişilik turist kafilesinden 8’inin tedavileri devam ederken diğer turistler hastaneden ayrıldılar. Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hakkı Cuma Türkmen, şuanda 8 Koreli turistin tedavilerinin devam ettiğini ve tedavileri devam eden turistlerin bugün Devlet Hastanesinin misafiri olacaklarını kaydetti. Türkmen, “Hastanemize 8 Koreli turist vatandaşlarımız geldi. Bunlar kahvaltıdan sonra besin zehirlenmesi olmuş muhtemelen. Biz bulantı, kusma şikayetleri ile geldiler. Bazılarının isal şikayeti vardı. Şuan acil servisimizde müşahede altına alındılar. Tedavileri yapılıyor. Bugün misafirimiz olacaklar. Tedavileri düzenlenmektedir şuanda. Şuan itibarıyla Koreli turistlerin durumları iyi, hayati tehlikeleri bulunmuyor. Şuanda gayet iyiler. Sabahleyin kahvaltı da artık ne yemişler ise besin zehirlenmesi diye düşünüyoruz. Ancak şuan net bir şey yok. Laboratuar sonuçlarına göre değerlendireceğiz” diye konuştu. 

 
Ankara’dan Nevşehir’e gelmekte olan Koreli turist kafilesi Ankara’da kalmış oldukları otelde yedikleri besinden dolayı zehirlendi.

Ankara’dan Nevşehir’e gelen 35 kişilik Koreli turist kafilesi gıda zehirlenmesi nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesine başvurdu. Devlet Hastanesine başvuran 35 kişilik turist kafilesinden 8’inin tedavileri devam ederken diğer turistler hastaneden ayrıldılar.

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hakkı Cuma Türkmen, şuanda 8 Koreli turistin tedavilerinin devam ettiğini ve tedavileri devam eden turistlerin bugün Devlet Hastanesinin misafiri olacaklarını kaydetti.
Türkmen, “Hastanemize 8 Koreli turist vatandaşlarımız geldi. Bunlar kahvaltıdan sonra besin zehirlenmesi olmuş muhtemelen. Biz bulantı, kusma şikayetleri ile geldiler. Bazılarının isal şikayeti vardı. Şuan acil servisimizde müşahede altına alındılar. Tedavileri yapılıyor. Bugün misafirimiz olacaklar. Tedavileri düzenlenmektedir şuanda. Şuan itibarıyla Koreli turistlerin durumları iyi, hayati tehlikeleri bulunmuyor. Şuanda gayet iyiler. Sabahleyin kahvaltı da artık ne yemişler ise besin zehirlenmesi diye düşünüyoruz. Ancak şuan net bir şey yok. Laboratuar sonuçlarına göre değerlendireceğiz” diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.