Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymaklı Belediyesi Tarafından Konuk Evi Hizmete Açıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2016 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Tarafından Konuk Evi Hizmete Açıldı

 Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada konuk evi hizmete açıldı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kültürel proje olarak yatırım programına alınan Taziye ve Konuk Evi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunuldu. Konuk Evinini mobilya tefrişatı da yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirilmesinin ardından konuk evi de hizmete girmiş oldu. 

 Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada konuk evi hizmete açıldı.

Kaymaklı Belediyesi tarafından kültürel proje olarak yatırım programına alınan Taziye ve Konuk Evi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunuldu.
Konuk Evinini mobilya tefrişatı da yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirilmesinin ardından konuk evi de hizmete girmiş oldu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.