Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Kulüplerarası Yıldız Kızlar Basketbol Maçları Tamamlandı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2016 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Kulüplerarası Yıldız Kızlar Basketbol Maçları Tamamlandı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler arası yıldız kızlar basketbol müsabakaları tamamlandı. Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası yıldız kızlar basketbol müsabakalarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Altınyıldız Koleji ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 takımları katıldı. Damat İbrahim Paşa spor salonunda düzenlenen turnuva sonrasında birinciliği Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü elde ederken ikinciliği Gençlik Merkezi ve üçüncülüğü ise Altınyıldız Koleji basketbol takımı elde etti. Nevşehir’de kulüplerarası yıldız kızlar basketbol müsabakalarında birinciliği elde eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı 8-12 Mart tarihlerinde Osmaniye’de düzenlenecek olan grup maçlarında Nevşehir’i temsil edecek. 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler arası yıldız kızlar basketbol müsabakaları tamamlandı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası yıldız kızlar basketbol müsabakalarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Altınyıldız Koleji ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 takımları katıldı. Damat İbrahim Paşa spor salonunda düzenlenen turnuva sonrasında birinciliği Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü elde ederken ikinciliği Gençlik Merkezi ve üçüncülüğü ise Altınyıldız Koleji basketbol takımı elde etti.
Nevşehir’de kulüplerarası yıldız kızlar basketbol müsabakalarında birinciliği elde eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı 8-12 Mart tarihlerinde Osmaniye’de düzenlenecek olan grup maçlarında Nevşehir’i temsil edecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.