Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nde İşçilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2016 - 09:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi’nde İşçilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Nevşehir Belediyesi tarafından ,Nevşehir Kalesi ve Çevresinde keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehrinin temizleme çalışmalarını yürüten işçilere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi. Nevşehir Belediyesi Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitiminde, Nevşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Fatih Bozkurt işçilere slayt eşliğinde, iş sağlığı ve güvenliği tanımı, yasal mevzuat ve içerik, iş sağlığı ve güvenliğinde yeni yaklaşımlar ve temel prensipler, iş sağlığı ve güvenliği organizasyonu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda devlet, işveren ve işçilerin görev ve sorumlulukları, kaza nedenlerinin analizi, iş kazası ve meslek hastalıklarından doğan hukuki ve cezai sorumluluklar, kişisel koruyucu donanımlar ve kişisel koruyucu donanımların işyerlerinde kullanılması, fiziksel etmenler ve termal konfor şartları konularında bilgi verdi. 

Nevşehir Belediyesi tarafından ,Nevşehir Kalesi ve Çevresinde keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehrinin temizleme çalışmalarını yürüten işçilere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.
Nevşehir Belediyesi Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitiminde, Nevşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Fatih Bozkurt işçilere slayt eşliğinde, iş sağlığı ve güvenliği tanımı, yasal mevzuat ve içerik, iş sağlığı ve güvenliğinde yeni yaklaşımlar ve temel prensipler, iş sağlığı ve güvenliği organizasyonu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda devlet, işveren ve işçilerin görev ve sorumlulukları, kaza nedenlerinin analizi, iş kazası ve meslek hastalıklarından doğan hukuki ve cezai sorumluluklar, kişisel koruyucu donanımlar ve kişisel koruyucu donanımların işyerlerinde kullanılması, fiziksel etmenler ve termal konfor şartları konularında bilgi verdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.