Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrencilerin En Sevgili Başkanı Oldu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2016 - 00:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğrencilerin En Sevgili Başkanı Oldu

  Nevşehir’de kar tatilini öğrencilere ilk müjdeyi veren isim hep o oldu. Nevşehir’de ilk olarak 31 Aralık 2015 Perşembe günü kar tatilini öğrencilere ilk müjde olarak veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver öğrencilerden büyük bir ilgi görmesi dikkatlerden kaçmadı. 4 Ocak 2015 Pazartesi günü Nevşehir Valiliği okulları tatil etme kararı almasının ardından öğrencilere sosyal medyadan ilk müjdeyi yine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver verirken, Ünver’in paylaşımı yüzlerce kez paylaşılırken, öğrenciler yine Belediye Başkanı Ünver’i teşekkür yağmuruna tuttular. İşte o mesajlardan bazıları;
 

Nevşehir’de kar tatilini öğrencilere ilk müjdeyi veren isim hep o oldu.

Nevşehir’de ilk olarak 31 Aralık 2015 Perşembe günü kar tatilini öğrencilere ilk müjde olarak veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver öğrencilerden büyük bir ilgi görmesi dikkatlerden kaçmadı.

4 Ocak 2015 Pazartesi günü Nevşehir Valiliği okulları tatil etme kararı almasının ardından öğrencilere sosyal medyadan ilk müjdeyi yine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver verirken, Ünver’in paylaşımı yüzlerce kez paylaşılırken, öğrenciler yine Belediye Başkanı Ünver’i teşekkür yağmuruna tuttular.

İşte o mesajlardan bazıları;




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.