Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özkonak’ta Karla Mücadele Devam Ediyor

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2016 - 22:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özkonak’ta Karla Mücadele Devam Ediyor

  Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Kasabasında belediye ekipleri karlar mücadele çalışmalarına devam ediyor. Özkonak Belediyesi tarafından gün boyu yağan yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmaları gece boyunca devam etti. Özkonak Belediyesi ekipleri tarafından kasaba içerisinde bulunan mahalle ve sokaklar kar küreme araçları ile temizlenirken yollarda da tuzlama çalışmaları yapıldı. 
 

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Kasabasında belediye ekipleri karlar mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Özkonak Belediyesi tarafından gün boyu yağan yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmaları gece boyunca devam etti. Özkonak Belediyesi ekipleri tarafından kasaba içerisinde bulunan mahalle ve sokaklar kar küreme araçları ile temizlenirken yollarda da tuzlama çalışmaları yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.