Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İHH ‘’Gözyaşı Geceleri Düzenliyor’’

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2015 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İHH ‘’Gözyaşı Geceleri Düzenliyor’’

  Nevşehir İHH tarafından Bayır Bucak Türkmenlerinin yararına ‘’Gözyaşı Geceleri’’ düzenliyor. Nevşehir İHH tarafından Suriye Bayır Bucak Türkmenleri yararına 20 Aralık Pazar günü ‘’Gözyaşı Geceleri Tövbekar’’ isimli program düzenliyor.  Bayır Bucak Türkmenleri yararına düzenlenecek olan programın davetiyeleri Gülbahçe Parkı önünde bulunan İHH standında temin edilebilecek.  20 Aralık Pazar günü İHH tarafından düzenlenecek olan Gözyaşı Geceleri programı gündüz 12.30'da akşam ise 18.30 olmak üzere iki seans olarak gösterime sunulacak.   

 

Nevşehir İHH tarafından Bayır Bucak Türkmenlerinin yararına ‘’Gözyaşı Geceleri’’ düzenliyor.

Nevşehir İHH tarafından Suriye Bayır Bucak Türkmenleri yararına 20 Aralık Pazar günü ‘’Gözyaşı Geceleri Tövbekar’’ isimli program düzenliyor.  Bayır Bucak Türkmenleri yararına düzenlenecek olan programın davetiyeleri Gülbahçe Parkı önünde bulunan İHH standında temin edilebilecek. 
20 Aralık Pazar günü İHH tarafından düzenlenecek olan Gözyaşı Geceleri programı gündüz 12.30'da akşam ise 18.30 olmak üzere iki seans olarak gösterime sunulacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.