Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkmen Dağı Bombalandı, Nevşehir’de Ülkücüler Sokağa İndi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2015 - 09:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkmen Dağı Bombalandı, Nevşehir’de Ülkücüler Sokağa İndi

Nevşehir Ülkü Ocakları Türkmen Dağının bombalanması ve kara harekatına tepki göstermek için protesto yaptı. Nevşehir’de Ülkücüler Türkmen Dağının bombalanması sonrası sokağa indi. Nevşehir 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutlarında toplanan Ülkücüler ‘’Ya kan susturacağız, ya kan kusturacağız, Kanımız aksa da zafer İslam’ın, Türkiye uyuma Türkmenlere sahip çık’’ sloganları atarak bir süre yürüdüler. Nevşehir’de ülkücüler tarafından yapılan protestoya Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici’de katıldı. 

Nevşehir Ülkü Ocakları Türkmen Dağının bombalanması ve kara harekatına tepki göstermek için protesto yaptı.
Nevşehir’de Ülkücüler Türkmen Dağının bombalanması sonrası sokağa indi. Nevşehir 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutlarında toplanan Ülkücüler ‘’Ya kan susturacağız, ya kan kusturacağız, Kanımız aksa da zafer İslam’ın, Türkiye uyuma Türkmenlere sahip çık’’ sloganları atarak bir süre yürüdüler.
Nevşehir’de ülkücüler tarafından yapılan protestoya Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici’de katıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.