Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Laralı Öğrenci Satrançta Nevşehir Birincisi Oldu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2015 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Laralı Öğrenci Satrançta Nevşehir Birincisi Oldu

Laralı Öğrenci Satrançta Nevşehir Birincisi Oldu Cumhuriyetin ilanının 92. Yılı anısına, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından düzenlenen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı Satranç Turnuvası 'nda, Lara Eğitim Kurumları öğrencisi Öznur Başyiğit kızlarda Nevşehir birincisi oldu. 2 gün süren, heyecan ve çekişme dolu turların ardından madalyasını alan Öznur'un sevinci görülmeye değerdi. Öğrencilerinin başarılarıyla büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Özel Lara Eğitim Kurumları Müdürü Ulaş İnönü, ''Okulumuz, bir kez daha farkını ortaya koydu. Zeka sporu olarak satrancı okul programlarımızda özenle uyguluyoruz, bu da başarıya getiriyor. Özellikle satranç öğretmenimiz İbrahim Cebecioğlu'nu ve öğrencimizi tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.  

Laralı Öğrenci Satrançta Nevşehir Birincisi Oldu
Cumhuriyetin ilanının 92. Yılı anısına, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından düzenlenen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı Satranç Turnuvası 'nda, Lara Eğitim Kurumları öğrencisi Öznur Başyiğit kızlarda Nevşehir birincisi oldu.
2 gün süren, heyecan ve çekişme dolu turların ardından madalyasını alan Öznur'un sevinci görülmeye değerdi.

Öğrencilerinin başarılarıyla büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Özel Lara Eğitim Kurumları Müdürü Ulaş İnönü, ''Okulumuz, bir kez daha farkını ortaya koydu. Zeka sporu olarak satrancı okul programlarımızda özenle uyguluyoruz, bu da başarıya getiriyor. Özellikle satranç öğretmenimiz İbrahim Cebecioğlu'nu ve öğrencimizi tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.