Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bankamatik Var Ama Elektrik Yok!

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2015 - 20:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bankamatik Var Ama Elektrik Yok!

Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesine kurulan bankamatiğin görüntüsü var ama elektriği yok. Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesine Halkbank tarafından bankamatik yerleştirildi ancak yaklaşık 3 aydır ise çalışmaması tepkilere neden oldu. Devlet Hastanesinde bulunan personeller ve vatandaşlar para lazım olduğu zaman bankamatikten para çekmek istiyor ancak elektriği olmayan bankamatikten para çekmek mümkün olmuyor. Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan Halkbank Bankamatiği konusunda gerek MEDAŞ yetkililerini gerekse de banka yetkililerine sorunu ilettiklerinde en kısa zamanda cevabı almasının arasından 3 ay geçti ancak halen elektrik gelmemesi dikkatlerden kaçmadı. Halk Bankası tarafından Devlet Hastanesi bahçesine yerleştirilen bankamatik sadece reklamdan başka ne zaman bir işe yaracağı ise kamu oyu tarafından merakla bekleniyor.   

Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesine kurulan bankamatiğin görüntüsü var ama elektriği yok.

Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesine Halkbank tarafından bankamatik yerleştirildi ancak yaklaşık 3 aydır ise çalışmaması tepkilere neden oldu. Devlet Hastanesinde bulunan personeller ve vatandaşlar para lazım olduğu zaman bankamatikten para çekmek istiyor ancak elektriği olmayan bankamatikten para çekmek mümkün olmuyor.
Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan Halkbank Bankamatiği konusunda gerek MEDAŞ yetkililerini gerekse de banka yetkililerine sorunu ilettiklerinde en kısa zamanda cevabı almasının arasından 3 ay geçti ancak halen elektrik gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Halk Bankası tarafından Devlet Hastanesi bahçesine yerleştirilen bankamatik sadece reklamdan başka ne zaman bir işe yaracağı ise kamu oyu tarafından merakla bekleniyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.