Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar’da Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmalarına Başlandı

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2015 - 08:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uçhisar’da Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmalarına Başlandı

Uçhisar Belediyesi, Uçhisar’ın içme suyu boru hattı yetersiz kaldığından, yeni açılan su kuyusundan su depolama merkezine 1,5 km. lik ilave boru hattı ile bağlantı çalışmalarına başladı. Saniyede 22 lt. su çıkan kuyudan, yeni boru hattı ile Uçhisar’ın su ihtiyacı karşılanacak. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, yeni bulunan su ile Uçhisar’ın ihtiyacı olan suyu temin ettiklerini ve yeni su kuyusu bulma işlemlerinin devam ettiğini belirtti.  

Uçhisar Belediyesi, Uçhisar’ın içme suyu boru hattı yetersiz kaldığından, yeni açılan su kuyusundan su depolama merkezine 1,5 km. lik ilave boru hattı ile bağlantı çalışmalarına başladı. Saniyede 22 lt. su çıkan kuyudan, yeni boru hattı ile Uçhisar’ın su ihtiyacı karşılanacak.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, yeni bulunan su ile Uçhisar’ın ihtiyacı olan suyu temin ettiklerini ve yeni su kuyusu bulma işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.