Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonların Koleji Altınyıldızın Yerleştirme Zaferi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2015 - 21:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şampiyonların Koleji Altınyıldızın Yerleştirme Zaferi

2015 YGS ve LYS Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler. 2015 YGS ve LYS Şampiyonu Altınyıldız Koleji öğrencileri ; Boğaziçi Üniversitesi,Hacettepe Üniversitesi,Koç Üniversitesi,Ankara Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ,İstanbul Üniversitesi,Gazi Üniversitesi,TOBB Üniversitesi,Çukurova,19 Mayıs,Erciyes,İzmir,Nevşehir Hacıbektaş Veli gibi üniversitelerin, Mühendislik, Tıp, Eczacılık, Mimarlık, Hukuk gibi bölümlerini kazandılar. 2015 Üniversite Yerleştirme Sonuçlarına göre 101 Altınyıldız Koleji mezunu daha Üniversiteli oldu. 2015 Üniversite Yerleşme Sonuçlarında başarılı olan 101 Altınyıldız Kolejli ile mezun verdiğimiz 14 yılda 80’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 869 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Altınyıldız Koleji yıllardır SBS,TEOG ve Üniversite sınavlarında İl Birinciliklerini kazanarak Nevşehir’in hem kitlesel hem de bireysel il birincisi okulu olmaktadır. İŞTE ALTINYILDIZ FARKI 2015 Üniversite Yerleştirmelerinde Öğrencilerimiz, * 9 TIP FAKÜLTESİ * 37 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK (2 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ,1 KOÇ ÜNİVERSİTESİ, 1 ODTÜ, 2 İTÜ ve DİĞER) * 1 ECZACILIK * 1 DİŞ HEKİMLİĞİ * 3 HUKUK FAKÜLTESİ * 6 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ * 10 EĞİTİM FAKÜLTESİ * 15 KAMU-İŞLETME-İKTİSAT * 2 BESYO 17 Diğer Fakülteler Olmak üzere 101 Altınyıldız Kolejli daha Üniversiteli olmuştur. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında; * Özel Altınyıldız Fen Lisesi, * Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, * Özel Altınyıldız Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi * Özel Altınyıldız Ana Okulu * Özel Altınyıldız İlkokulu * Özel Altınyıldız Ortaokulu ile 6 okul türünde öğrencilere hizmet veren kaliteli ve çağdaş eğitimin adresi Altınyıldız Koleji kayıtlarına büyük ilgi gösteren öğrenci velilerimize teşekkür ederiz. 2015 Üniversite ve TEOG sınavlarındaki rekor başarılarımızda emeği geçen kurucu,idareci,öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Türkiye’nin geleceği öğrencilerimize Üniversite hayatlarında başarılar dileriz.   Özel Altınyıldız EğitimKurumları Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu Özel Altınyıldız Koleji Özel Altınyıldız Fen Lisesi Özel Altınyıldız And.Öğretmen Lisesi Özel Altınyıldız And.Sağlık Mes.lisesi  

2015 YGS ve LYS Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.

2015 YGS ve LYS Şampiyonu Altınyıldız Koleji öğrencileri ; Boğaziçi Üniversitesi,Hacettepe Üniversitesi,Koç Üniversitesi,Ankara Üniversitesi, ODTÜ, İTÜ,İstanbul Üniversitesi,Gazi Üniversitesi,TOBB Üniversitesi,Çukurova,19 Mayıs,Erciyes,İzmir,Nevşehir Hacıbektaş Veli gibi üniversitelerin, Mühendislik, Tıp, Eczacılık, Mimarlık, Hukuk gibi bölümlerini kazandılar.
2015 Üniversite Yerleştirme Sonuçlarına göre 101 Altınyıldız Koleji mezunu daha Üniversiteli oldu.
2015 Üniversite Yerleşme Sonuçlarında başarılı olan 101 Altınyıldız Kolejli ile mezun verdiğimiz 14 yılda 80’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 869 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
Altınyıldız Koleji yıllardır SBS,TEOG ve Üniversite sınavlarında İl Birinciliklerini kazanarak Nevşehir’in hem kitlesel hem de bireysel il birincisi okulu olmaktadır.

İŞTE ALTINYILDIZ FARKI

2015 Üniversite Yerleştirmelerinde Öğrencilerimiz,
* 9 TIP FAKÜLTESİ
* 37 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK (2 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ,1 KOÇ ÜNİVERSİTESİ, 1 ODTÜ, 2 İTÜ ve DİĞER)
* 1 ECZACILIK
* 1 DİŞ HEKİMLİĞİ
* 3 HUKUK FAKÜLTESİ
* 6 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
* 10 EĞİTİM FAKÜLTESİ
* 15 KAMU-İŞLETME-İKTİSAT
* 2 BESYO
17 Diğer Fakülteler Olmak üzere 101 Altınyıldız Kolejli daha Üniversiteli olmuştur.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında;

* Özel Altınyıldız Fen Lisesi,
* Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi,
* Özel Altınyıldız Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
* Özel Altınyıldız Ana Okulu
* Özel Altınyıldız İlkokulu
* Özel Altınyıldız Ortaokulu
ile 6 okul türünde öğrencilere hizmet veren kaliteli ve çağdaş eğitimin adresi Altınyıldız Koleji kayıtlarına büyük ilgi gösteren öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.
2015 Üniversite ve TEOG sınavlarındaki rekor başarılarımızda emeği geçen kurucu,idareci,öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye’nin geleceği öğrencilerimize Üniversite hayatlarında başarılar dileriz.

 

Özel Altınyıldız EğitimKurumları

Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu

Özel Altınyıldız Koleji

Özel Altınyıldız Fen Lisesi

Özel Altınyıldız And.Öğretmen Lisesi

Özel Altınyıldız And.Sağlık Mes.lisesi


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.