Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dorak Turizme Haciz Şoku

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2015 - 16:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dorak Turizme Haciz Şoku

Kapadokya Bölgesinde turizm sektöründe hizmet veren Dorak Turizm haciz şoku yaşıyor. Dorak Turizm son günlerde Kapadokya Bölgesine turizmde hizmet etmek yerine çalışanlarının zaman zaman gazetecilere haber yapmamaları konusunda saldırmaları ile gündeme geliyordu. Son olarak ise Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre Dorak Turizm’e 40 Milyon tutarında haciz geldi. Kırcılar Deri firması tarafından Dorak Turizme gönderilen hacizin ilk taksiti olan 9 Milyon 490 Bin 281 Lira 24 Kuruş karşılığında Dorak Turizme ait 70 otobüse, Ürgüp Mado’ya ve Ürgüp ilçesinde Dorak Turizme ait otele haciz geldiği öğrenildi. Kırcılar Deri firmasının isteği üzerine konulan haciz turizm ve deri sektöründe şaşkınlıkla karşılandı.   Haciz yazısının fotokopisi aşağıda yer alıyor.  

Kapadokya Bölgesinde turizm sektöründe hizmet veren Dorak Turizm haciz şoku yaşıyor.
Dorak Turizm son günlerde Kapadokya Bölgesine turizmde hizmet etmek yerine çalışanlarının zaman zaman gazetecilere haber yapmamaları konusunda saldırmaları ile gündeme geliyordu. Son olarak ise Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre Dorak Turizm’e 40 Milyon tutarında haciz geldi. Kırcılar Deri firması tarafından Dorak Turizme gönderilen hacizin ilk taksiti olan 9 Milyon 490 Bin 281 Lira 24 Kuruş karşılığında Dorak Turizme ait 70 otobüse, Ürgüp Mado’ya ve Ürgüp ilçesinde Dorak Turizme ait otele haciz geldiği öğrenildi.

Kırcılar Deri firmasının isteği üzerine konulan haciz turizm ve deri sektöründe şaşkınlıkla karşılandı.
 
Haciz yazısının fotokopisi aşağıda yer alıyor.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.