Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy’a Yargıdan Tokat Gibi Cevap

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2015 - 16:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy’a Yargıdan Tokat Gibi Cevap

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a yargıdan tokat gibi cevap.. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak kendisini Gülşehir’de yaptığı çalışmalara yönelik yapmış olduğumuz haberlere karşı Gülşehir Adliyesi’ne haberlerimiz konusunda suç duyurusunda bulunmuştu. Türk Adaleti ise Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un haber sitemize yönelik vermiş olduğu suç duyurusuna karşın kararını verdi. Konuyla ilgili olarak araştırma yapan savcılar www.lalehaber.com haber sitesine yönelik yapılan suç duyurusuna karşın kovuşturmaya yer olmadığı kararını açıkladı. Daha Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından iki yıl geçmemesine rağmen sırf gazetecilerin kendisini eleştirilerine tahammül edemeyen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a tek tavsiyemiz eleştirel haberlere karşı kendi hatalarını aramak ve ilçeye hizmet etmeye bir kez daha kamuoyu önünde davet ediyoruz. Belediye Başkanlıkları gelip geçicidir önemli olan verilen sözlerin tutulması ve hizmettir.  

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a yargıdan tokat gibi cevap..

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak kendisini Gülşehir’de yaptığı çalışmalara yönelik yapmış olduğumuz haberlere karşı Gülşehir Adliyesi’ne haberlerimiz konusunda suç duyurusunda bulunmuştu. Türk Adaleti ise Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un haber sitemize yönelik vermiş olduğu suç duyurusuna karşın kararını verdi. Konuyla ilgili olarak araştırma yapan savcılar www.lalehaber.com haber sitesine yönelik yapılan suç duyurusuna karşın kovuşturmaya yer olmadığı kararını açıkladı.
Daha Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından iki yıl geçmemesine rağmen sırf gazetecilerin kendisini eleştirilerine tahammül edemeyen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a tek tavsiyemiz eleştirel haberlere karşı kendi hatalarını aramak ve ilçeye hizmet etmeye bir kez daha kamuoyu önünde davet ediyoruz. Belediye Başkanlıkları gelip geçicidir önemli olan verilen sözlerin tutulması ve hizmettir.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.