Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme’de Girişimcilik Kursu Tamamlandı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2015 - 18:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme’de Girişimcilik Kursu Tamamlandı

KOSGEB, Ahiler Kalkınma Ajansı ve Göreme Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Girişimcilik Programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Tamamlanan kurs programı ile girişimcilik konusunda bilgiler edinen ve bunu iş projeleriyle desteklemesi beklenen kursiyerlere sertifika dağıtımı, Göreme Belediyesi toplantı salonunda Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, KOSGEB Nevşehir Müdürü Necati Günaydın, Ahiler Kalkınma Ajansı yetkililerinin ve kursiyer ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. KOSGEB Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Necati Günaydın’ın katılımcılara girişimcilikle ilgili sunumu ve Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in konuşmalarının da olduğu program sonunda kursu başarıyla tamamlayan yaklaşık 25 kursiyere sertifikaları dağıtıldı. Nevşehir ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacağı düşünülen bu projenin farklı zamanlarda yeniden düzenleneceği bildirildi.  

KOSGEB, Ahiler Kalkınma Ajansı ve Göreme Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Girişimcilik Programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Tamamlanan kurs programı ile girişimcilik konusunda bilgiler edinen ve bunu iş projeleriyle desteklemesi beklenen kursiyerlere sertifika dağıtımı, Göreme Belediyesi toplantı salonunda Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, KOSGEB Nevşehir Müdürü Necati Günaydın, Ahiler Kalkınma Ajansı yetkililerinin ve kursiyer ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

KOSGEB Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Necati Günaydın’ın katılımcılara girişimcilikle ilgili sunumu ve Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in konuşmalarının da olduğu program sonunda kursu başarıyla tamamlayan yaklaşık 25 kursiyere sertifikaları dağıtıldı.

Nevşehir ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacağı düşünülen bu projenin farklı zamanlarda yeniden düzenleneceği bildirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.