Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi Ceylan Oyunu Kullandı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2015 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valisi Ceylan Oyunu Kullandı

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, oyunu Mehmet Gülen İlköğretim Okulu’nda kullandı. Vali Ceylan, oyunu kullanmak için eşi Zuhal Ceylan ile birlikte sabah erken saatlerde Mehmet Gülen İlköğretim Okulu’na geldi. Burada 1021 nolu sandıkta eşi Zuhal Ceylan ile birlikte oyunu kullanan Vali Ceylan, daha sonra sandıkların bulunduğu sınıftaki sandık görevlilerine görevlerinde başarılar diledi.       Vali Ceylan oy kullandıktan sonra 2015 milletvekili seçiminin Nevşehir’e ve Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu.  

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, oyunu Mehmet Gülen İlköğretim Okulu’nda kullandı.

Vali Ceylan, oyunu kullanmak için eşi Zuhal Ceylan ile birlikte sabah erken saatlerde Mehmet Gülen İlköğretim Okulu’na geldi. Burada 1021 nolu sandıkta eşi Zuhal Ceylan ile birlikte oyunu kullanan Vali Ceylan, daha sonra sandıkların bulunduğu sınıftaki sandık görevlilerine görevlerinde başarılar diledi. 
    
Vali Ceylan oy kullandıktan sonra 2015 milletvekili seçiminin Nevşehir’e ve Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.