Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir’de

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2015 - 09:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir ile buluşuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 13.00’te Nevşehir Kapadokya Havalimanında olacak. Saat 13.30’da Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den Nevşehir’de yapılan çalışmalar hakkında brifing alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 15.00’te ise Nevşehir halkı ile Türk Telekom meydanında buluşacak ve burada Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek veren Nevşehir halkına teşekkür edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’e yapacağı teşekkür konuşmasını www.lalehaber.com haber sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir ile buluşuyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 13.00’te Nevşehir Kapadokya Havalimanında olacak. Saat 13.30’da Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den Nevşehir’de yapılan çalışmalar hakkında brifing alacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 15.00’te ise Nevşehir halkı ile Türk Telekom meydanında buluşacak ve burada Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek veren Nevşehir halkına teşekkür edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’e yapacağı teşekkür konuşmasını www.lalehaber.com haber sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.