Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlk Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Ortahisar’da kuruldu

GÜNCEL 03.05.2023 - 11:27, Güncelleme: 03.05.2023 - 11:28
 

İlk Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Ortahisar’da kuruldu

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar belediyesi Türkiye'nin, Nevşehir'in birçok ilçe ve belde belediyesine örnek bir çalışmaya imza attı.
  Kapadokya bölgesinin ilk elektrikli araç şarj istasyonlarının Ortahisar kasabasında hizmete sunulduğuna dikkat çeken Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "İlklerin kasabası Ortahisar dan bir ilk daha. Kapadokya bölgesinin ilk “Elektrikli Araç Şarj İstasyonları” kasabamızda hizmete sunulmuştur. 2 adet çarşı merkezi Cumhuriyet Meydanında, 1 adet Kızılçukur Mevkii’nde ve 1 adet de Derviş Şarlak Parkı’nda olmak üzere toplamda 4 adet şarj ünitesi halkımızın hizmetindedir. Çok şükür çevremizdeki ilçe ve kasabalara örnek olmaya devam ediyoruz. Bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.    
NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar belediyesi Türkiye'nin, Nevşehir'in birçok ilçe ve belde belediyesine örnek bir çalışmaya imza attı.

 

Kapadokya bölgesinin ilk elektrikli araç şarj istasyonlarının Ortahisar kasabasında hizmete sunulduğuna dikkat çeken Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "İlklerin kasabası Ortahisar dan bir ilk daha. Kapadokya bölgesinin ilk “ Elektrikli Araç Şarj İstasyonları” kasabamızda hizmete sunulmuştur. 2 adet çarşı merkezi Cumhuriyet Meydanında, 1 adet Kızılçukur Mevkii’nde ve 1 adet de Derviş Şarlak Parkı’nda olmak üzere toplamda 4 adet şarj ünitesi halkımızın hizmetindedir. Çok şükür çevremizdeki ilçe ve kasabalara örnek olmaya devam ediyoruz. Bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.