Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Spor Güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

SPOR 29.12.2022 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 11:52
 

İl Spor Güvenlik kurulu toplantısı yapıldı

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Başkanlığında Nevşehir Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun gereğince ilimizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önemleri gözden geçirmek için bir araya gelinen toplantıda Vali Becel, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakaları güvenli bir şekilde izlemesinin kendilerinin en önemli önceliklerinden bir tanesi olduğunu belirtti. İl Spor güvenlik kurulu toplantısı kurum yöneticileri ve amatör spor kulübü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İl Spor güvenlik kurulu toplantısı, yapılan sunumun ardından gündeminde bulunan maddelerin görüşülüp karara bağlanması ile sona erdi
İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Başkanlığında Nevşehir Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun gereğince ilimizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önemleri gözden geçirmek için bir araya gelinen toplantıda Vali Becel, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakaları güvenli bir şekilde izlemesinin kendilerinin en önemli önceliklerinden bir tanesi olduğunu belirtti.
İl Spor güvenlik kurulu toplantısı kurum yöneticileri ve amatör spor kulübü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
İl Spor güvenlik kurulu toplantısı, yapılan sunumun ardından gündeminde bulunan maddelerin görüşülüp karara bağlanması ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.