Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir Valisine ziyaret

EĞİTİM 02.12.2022 - 20:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 20:41
 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir Valisine ziyaret

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e göreve geldiği günden bu yana ziyaretler devam ediyor.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kadın okul idarecileri makamında kabul etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan kadın idarecilere  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polatta eşlik etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve kadın idareciler Vali Becel ile bir süre görüşüp, eğitime sunduğu katkılarından dolayı Vali Becel'e hediye takdiminde bulundular.    
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e göreve geldiği günden bu yana ziyaretler devam ediyor.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kadın okul idarecileri makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan kadın idarecilere  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polatta eşlik etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve kadın idareciler Vali Becel ile bir süre görüşüp, eğitime sunduğu katkılarından dolayı Vali Becel'e hediye takdiminde bulundular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.