Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclis Başkanlığı’na Serkan Feralan seçildi

SİYASET 15.04.2024 - 14:21, Güncelleme: 15.04.2024 - 14:21
 

İl Genel Meclis Başkanlığı’na Serkan Feralan seçildi

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından İl Genel Meclisi bugün ilk toplantısında Meclis Başkanını seçti. AK Parti’nin adayı Serkan Feralan, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçildi.
  31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından İl Genel Meclisi bugün ilk toplantısını Meclisin en yaşlı üyesi olan Rıfat Varol başkanlığında yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Genel Meclis Başkanlığı seçimine geçildi. AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan Adayı Serkan Feralan, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oyları ile Meclis başkanı seçilirken CHP’nin adayı Hikmet Cingi 6 oy alabildi. İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Serkan Feralan görevi Rıfat Varol’dan devir almasının ardından yaptığı açıklamada,” 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri tamamlanmış olup, ilimizin her bölgesinde yeni dönemde de belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar seçilmiştir. İl Genel Meclis Başkanlığı’nda yapacağımız mesaide milletimizin hak ve hukukunu koruyan, milletimizin menfaatlerini ileriye taşıyan kararlı çalışmalarımızda başarılı olmamızı Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.  
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından İl Genel Meclisi bugün ilk toplantısında Meclis Başkanını seçti. AK Parti’nin adayı Serkan Feralan, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçildi.

 

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından İl Genel Meclisi bugün ilk toplantısını Meclisin en yaşlı üyesi olan Rıfat Varol başkanlığında yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Genel Meclis Başkanlığı seçimine geçildi. AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan Adayı Serkan Feralan, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oyları ile Meclis başkanı seçilirken CHP’nin adayı Hikmet Cingi 6 oy alabildi.

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Serkan Feralan görevi Rıfat Varol’dan devir almasının ardından yaptığı açıklamada,” 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri tamamlanmış olup, ilimizin her bölgesinde yeni dönemde de belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar seçilmiştir. İl Genel Meclis Başkanlığı’nda yapacağımız mesaide milletimizin hak ve hukukunu koruyan, milletimizin menfaatlerini ileriye taşıyan kararlı çalışmalarımızda başarılı olmamızı Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.