Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH, Nevşehir'de bu akşam şehitleri anacak

NEVŞEHİR 25.12.2023 - 09:34, Güncelleme: 25.12.2023 - 09:34
 

İHH, Nevşehir'de bu akşam şehitleri anacak

Bugün akşam saat 17.00’de İHH tarafından Tarık Kesekci Parkı’nda “Şehide Saygı, Vatana Sadakat” programı düzenlenecek
  Genç İHH’nın düzenleyeceği programda, Şeref ve Onurun simgesi Al Bayrağımızı dalgalandırılıp dua edilecek. Türkiye’nin özellikle dış politikada yürüttüğü güçlü diplomasinin sonuçlarını hazmedemeyenler taşeron olarak kullandığı teröristlerle vekâlet savaşına girdi. Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta yürüttüğü operasyonlarla PKK,YPG, SDG gibi terör örgütlerinin devletleşme çabasını ortadan kaldırması, ABD, İsrail gibi terör destekçilerini harekete geçirdi. Hafta sonunda Mehmetçiğe yönelik peş peşe yapılan saldırılarda şehit olan kahramanlarımızı dualarla anmak, Şeref ve Onurun simgesi Al Bayrağımızı dalgalandırmak için Nevşehir halkı bugün bir araya gelecek.
Bugün akşam saat 17.00’de İHH tarafından Tarık Kesekci Parkı’nda “Şehide Saygı, Vatana Sadakat” programı düzenlenecek

 

Genç İHH’nın düzenleyeceği programda, Şeref ve Onurun simgesi Al Bayrağımızı dalgalandırılıp dua edilecek. Türkiye’nin özellikle dış politikada yürüttüğü güçlü diplomasinin sonuçlarını hazmedemeyenler taşeron olarak kullandığı teröristlerle vekâlet savaşına girdi. Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta yürüttüğü operasyonlarla PKK,YPG, SDG gibi terör örgütlerinin devletleşme çabasını ortadan kaldırması, ABD, İsrail gibi terör destekçilerini harekete geçirdi.

Hafta sonunda Mehmetçiğe yönelik peş peşe yapılan saldırılarda şehit olan kahramanlarımızı dualarla anmak, Şeref ve Onurun simgesi Al Bayrağımızı dalgalandırmak için Nevşehir halkı bugün bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.