Sitenin sağında bir giydirme reklam

İHH ile Belediye tarafından ‘Biz bize yeteriz Karapınar’ projesi

NEVŞEHİR 18.04.2020 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İHH ile Belediye tarafından ‘Biz bize yeteriz Karapınar’ projesi

Karapınar Belediyesi ve İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından, “Biz bize yeteriz Karapınar” sloganıyla başlatılan ortak çalışmayla Karapınarlı ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtılıyor.
  Karapınar Belediyesi ve İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından,  “Biz bize yeteriz Karapınar” sloganıyla başlatılan ortak çalışmayla Karapınarlı ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtılıyor.   Nevşehir İHH tarafından il genelinde başlatılan yardım seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.   Yüzlerce ihtiyaç sahibini belirleyen İHH ekipleri, gece gündüz demeden gıda, hijyen paketi vb. malzemelerden oluşan yardım paketlerini ailelere teslim ediyor.   Bu kapsamda, İHH ile ortak çalışma başlatarak örnek bir uygulamaya imza atan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, beldedeki destek bekleyen tüm ihtiyaç sahiplerine yardım malzemesi ulaştırılmasını sağlıyor.   Korona virüs ile mücadele sürecinde, ekonomik sorun yaşayan belde halkına yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.
Karapınar Belediyesi ve İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından, “Biz bize yeteriz Karapınar” sloganıyla başlatılan ortak çalışmayla Karapınarlı ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtılıyor.

 

Karapınar Belediyesi ve İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından,  “Biz bize yeteriz Karapınar” sloganıyla başlatılan ortak çalışmayla Karapınarlı ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtılıyor.

 

Nevşehir İHH tarafından il genelinde başlatılan yardım seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

 

Yüzlerce ihtiyaç sahibini belirleyen İHH ekipleri, gece gündüz demeden gıda, hijyen paketi vb. malzemelerden oluşan yardım paketlerini ailelere teslim ediyor.

 

Bu kapsamda, İHH ile ortak çalışma başlatarak örnek bir uygulamaya imza atan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, beldedeki destek bekleyen tüm ihtiyaç sahiplerine yardım malzemesi ulaştırılmasını sağlıyor.

 

Korona virüs ile mücadele sürecinde, ekonomik sorun yaşayan belde halkına yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.