Sitenin sağında bir giydirme reklam

İhbara giden polis ekipleri alkışlarla karşılandı

GÜNCEL 10.04.2020 - 21:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İhbara giden polis ekipleri alkışlarla karşılandı

Nevşehir’de vatandaşların kavga ihbarına giden polis ekipleri alkışlarla karşılandı.
  Türk Polis Teşkilatının 175.kuruluş yıldönümü dolayısıyla Nevşehir Emlak konut sakinleri Türk polisinin yıl dönümünü alkışlarla kutladı. Emlak Konut sakinleri 155 polis imdat ihbar hattını arayarak sitelerinde kavga ihbarında bulundu. Kısa sürede polis ekiplerinin Emlak konuta girmesiyle birlikte balkona çıkan konut sakinleri polis ekiplerini alkış yağmuruna tuttu. Biranda ne olduğunu anlamayan polis ekipleri burada vatandaşların alkışlarla günlerini kutlamasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.   Bir süre Emlak Konut’ta bekleyen polis ekipleri daha sonra ise polis araçları ile anons yaparak vatandaşlara teşekkür ederek ayrıldı.
Nevşehir’de vatandaşların kavga ihbarına giden polis ekipleri alkışlarla karşılandı.

 

Türk Polis Teşkilatının 175.kuruluş yıldönümü dolayısıyla Nevşehir Emlak konut sakinleri Türk polisinin yıl dönümünü alkışlarla kutladı. Emlak Konut sakinleri 155 polis imdat ihbar hattını arayarak sitelerinde kavga ihbarında bulundu. Kısa sürede polis ekiplerinin Emlak konuta girmesiyle birlikte balkona çıkan konut sakinleri polis ekiplerini alkış yağmuruna tuttu. Biranda ne olduğunu anlamayan polis ekipleri burada vatandaşların alkışlarla günlerini kutlamasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.

 

Bir süre Emlak Konut’ta bekleyen polis ekipleri daha sonra ise polis araçları ile anons yaparak vatandaşlara teşekkür ederek ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.